Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Andrea Pomeje s manželem Jiřím omylem skončila v jednom vlaku: Bylo to peklo, říká!

Andrea se toho nebojí.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 12 fotografií
Opravdu nenastal čas, aby se ti dva začali kámošit! Vztahy mezi Andreou (30) a Jiřím Pomejem (52) se zhoršily poté, co vyšlo najevo, že si hercova krásná manželka našla novou lásku. Ke všem výhrůžným esemeskám pak navíc došlo i na osobní setkání, při kterém se Andrea málem dopustila trestného činu.

O tom, že se dvojice viděla na delší dobu, jsme už psali V úterý nám pak dýdžejka popsala podrobnosti. Zažila prý horor!

„Jirka jel za rodiči do jižních Čech a bral dceru. Malou jsem přivezla na nádraží a společně jsme šli k vlaku, Jirka už cestou nebyl moc příjemný. To chápu, bolí to. Dokážu se do toho vžít. Ale protože táhl kufr a další věci, pomáhala jsem mu s Aničkou do vlaku. Šla jsem s nimi až do kupé, kde se Jiřina ještě mordoval s ukládáním kufru. Ještě jsem mu říkala, ať dává pozor, že hrozí, že ten kufr by mohl na Aničku spadnout. jenže než jsem pak stihla vystoupit, vlak se najednou rozjel. Bohužel mi průvodčí řekl, že vystoupit už nesmím, že další zastávka je až v Táboře. Takže jsem zažila nejdelší hodinu ve svém životě,“ prozradila eXtra.cz Andrea Pomeje

„Jet s ním v jeho stavu potom, co se dozvěděl o mém novém příteli, fakt nebylo lehké. Pod tíhou osudu jsme si toho ale spoustu řekli. Musela jsem to vydržet, přestože to nebylo úplně příjemné a chvilku jsem měla stavy, že jsem chtěla zatáhnout za záchrannou brzdu,“ přiznala nám. A ještě že to neudělala. Mohlo by jít o trestný čin výtržnictví a navíc by možná musela platit i desítky tisíc korun za vypravení náhradní autobusové dopravy.

A jak tedy hodina teroru probíhala?

„Nikdo si to nedokáže představit. Jirka je obrovský manipulátor, všechno otáčí, nedá se s ním rozumně mluvit. Bylo to hodinové peklo. Nedokážeme spolu prostě normálně komunikovat. Ještě před seznámením s Petrem jsem Jirkovi jasně říkala, že se k němu nevrátím, že mi je bez něj dobře. Jenže on to nedokáže pochopit. Kope a je zhrzený. Chce mi ublížit, protože je sám ublížený. Bude dělat všechno pro to, aby mi to znepříjemnil. A jak jste psali, že to bere tak, že už stejně nemá co ztratit, tak to mi opravdu říkal,“ dodala Andrea s tím, že nakonec byla ráda, že s dcerou část cesty jela, protože je tak zaneprázdněný sebelítostí, že ji úplně ignoruje a možná by si ani nevšiml, kdyby se mu ztratila.

Jiří Pomeje (53) dostal od manželky kopačky před pěti měsíci poté, co se sice vyléčil z rakoviny, ale vůbec si nevzal poučení a dál pil galaktickou první ligu „Dávala jsem mu tisíce šancí. Už jsem odcházela mockrát. Ale nikdy si nedal říct. Tohle žádná žena nemůže dlouhodobě vydržet,“ řekla nám před časem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy