Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je konec! Bohuš Matuš (45) svou Lucinku (15) už hladit nebude. Co se stalo?

Bohuš a jeho známost.
Zdroj: Facebook.com
Zpěvák Bohuš Matuš (45) se chlubil tím, že mazlí patnáctiletou Lucinku. Jenže nastal hodně rychlý konec. Zasáhli rodiče? Vypadá to tak. Bohuš Matuš promluvil, co se stalo.

Bohuš Matuš (45) má hlas od boha. A také má za sebou kupu životních peripetií. Málokdo ví, že v mládí dokonce hazardoval s nebezpečnými jedy. "Když mi bylo osmnáct, šel jsem jednoho dne do lesa, natrhal jsem si bobulky rulíku zlomocného a snědl jich trojnásobnou dávku. Potom jsem ležel několik dní v nemocnici na ARO. Zachránili mě, ale o vlasy jsem přišel," říká o sobě.

Teď se zdálo, že se Bohuš uklidnil po boku patnáctileté Lucinky. Vypadali jako hezký pár. "Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka úžasný andílek s IQ 121 a krásnou duší. Tak se na mě nezlobte," napsal sympatický muž. Polovina lidí ho odsuzovala, že Lucinka je moc mladá. Další půlka veřejnosti mu vztah přála. Vypadali tak zamilovaně. Jenže dnes je všemu konec.

Chtěli jsme s Bohušem udělat rozhovor o práci a lásce, ale on to nakonec zrušil. O vztahu už mluvit nechce. Vztah s Lucinkou nedopadl dobře. Na vážný vztah s tak mladou dívkou je asi opravdu brzy.

"Lucka to špatně snášela, ten zájem. Zhroutila se a tři dny byla na kapačkách. Bylo toho na ni hodně, do toho ta horka," říká Bohuš s tím, že do vztahu jim začali mluvit i rodiče. A Bohuš nezastírá, že velký mediální zájem a humbuk také Lucince nesvědčily.

"Bylo toho všude moc. Navíc novináři to překroutili. Já s ní nic neměl. K ničemu nedošlo. Jen jsem ji pohladil třeba po hlavičce, o nic jiného fakt nejde. Já ji mám rád, ona se asi zamilovala, ale do toho rodiče a novináři ... Celé se to potřebuje teď uklidnit," přiznal nám Matuš. Do budoucna ale možná není nic ztraceno, jen si Matuš dá pozor na to, co mluví a dělá. Pak věří, že láska si ho najde.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy