Moderátorka Daniela Písařovicová je jednou z letošních soutěžících StarDance, která začne už na podzim. Pod křídla si ji vzal tanečník Michal Mládek, a jak se zdá, vysokou brunetku po parketě dost prohání.

„Jsem strašně unavená. Psychicky mě vyčerpává práce a fyzicky tancování. Je to kombinace obojího," postěžovala si Písařovicová v rozhovoru pro Marketing & Media. „Fyzická únava se podle mě zvládá líp, protože člověk dokáže do druhého dne nabrat sílu. Psychická může přetrvávat delší dobu," dodala moderátorka.

Navíc ani dosud neměla zatím šanci odpočinout si a nabrat nové síly. „Tenhle rok jsem si ještě nestihla vyčerpat jakoukoli dovolenou. Mám pocit, že se to kumuluje a že bych potřebovala chvíli odpočívat, abych se zase dala trochu do kupy," svěřila se vysoká Daniela, která by se ráda zavřela někam do ticha bez lidí, jen s knihou. Tak snad ji taneční soutěž úplně nezlomí a podaří se jí probojovat se alespoň do finálových kol.

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva