Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nová tvář Ulice Linda Rybová: Rozvod a napravování rodinných křivd!

Těšíte se na Lindu Rybovou v Ulici?
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 9 fotografií
Nezvána a neočekávána se už dnes objeví na prahu slavného domu Vlastimila Peška (Rudolf Hrušínský) jeho neteř Blanka Voláková. V nové roli sebevědomé, samostatné, ale v nelehké životní situaci se zmítající ženy uvidí diváci seriálu Ulice herečku Lindu Rybovou.

Linda Rybová je ode dneška novou tváří nekonečného seriálu Ulice. „Blanka je docela komplikovaná osoba, která vchází do děje s velkým problémem. Dostala se do nelehké životní situace, rozvádí se a má dvě děti. V tuhle chvíli nemá úplně kladný postoj k mužům. Ale není to žádná uplakaná oběť a chudinka, naopak se s tou situací vyrovnává poměrně razantním způsobem. Pro mě je Blanka zajímavá, má několik poloh, není to jednostrunná hotová postava, která se nevyvíjí. Její další stránky se ale projeví až později, všechno má svůj čas,“ popisuje svoji novou roli.

Ta coby Blanka přijede navštívit strýčka Peška proto, aby se pokusila napravit staré rodinné křivdy. To ještě netuší, jak osudový její příchod do Ulice bude nejen pro ni, ale celou rodinu Peškových.

„Blanka do Ulice přichází se svojí matkou Marií, kterou hraje Jitka Smutná, a obě citelně zasáhnou do osudu rodiny Peškových. Zajímavé to začne být ve chvíli, kdy se potkává s Evženem, kterého hraje Martin Finger. Ti dva si velmi nesednou, mají na sebe averzi. Blanka je v podstatě normální ženská, ale na muže nemá aktuálně náladu, on je navíc úplně jiného druhu než ona, má jiné společenské postavení," vysvětluje krásná herečka.

Budou to mít mezi sebou velmi napnuté, Blanka na něj bude opravdu dost ostrá,“ prozrazuje herečka s tím, že s Blankou jsou si v některých ohledech podobné. „Člověk vždycky čerpá nějak sám ze sebe, Blanka mi svou povahou není moc vzdálená, ačkoliv některé situace bych asi neřešila tak razantně jako ona. Některé její vlastnosti mám upozaděné,“ říká Rybová.

A jak se jí líbí v Ulici? „Přiznám se, že já mám přechody složitý. Vždycky mi chvíli trvá, než se sžiju s kolektivem, než si zvyknu. Nejsem člověk, který někam nastoupí a je okamžitě v klidu. Jsem pořád ve fázi rozkoukávání, ale tady jsou všichni hrozně milí, pořád mě někam vodí, starají se o mě a snaží se, abych se tu neztratila,“ směje se herečka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy