Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sáhl na patnáctku, teď se mu hrnou kšefty! Bohuš Matuš promluvil o výhodě lásky s Lucinkou!

Bohuš a jeho známost.
Zdroj: Facebook.com
Zpěvák Bohuš Matuš (45) se před několika dny chlubil tím, že mazlí patnáctiletou Lucinku. A díky tomu, že s ní prožil ty nejromantičtější chvíle, které muž může od ženy dostat, se mu teď hrnou nebývale kšefty. S nadsázkou se na to dá dívat tak, že mazlení mu vynáší pořádný balík.

Matuš o tom, jak teď bude moct Lucince koupit nějaký moc hezký dárek, promluvil. Původně totiž mazlení s Lucinkou označil za lživou kampaň, a to zřejmě v reakci, kdy se mnohým jeho vztah s patnáctiletou dívkou moc nelíbil. A na některé působil hodně zvrhle.

„Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že je Lucinka úžasný andílek s IQ 121 a krásnou duší. Tak se na mě nezlobte,“ napsal Bohuš Matuš před pár dny, aby vysvětlil že lásce nevadí, když partnery dělí téměř 30 let života. Dnes už prý spolu nejsou, ale kšefty se mu hrnou...

"Někdy i negativní, lživá kampaň pomáhá. Najednou nemám obden vystoupení, ale tři najednou... Děkuji moc," svěřil se Matuš aktuálně s tím, že právě láska k Lucince mu nepošramotila pověst, ale naopak muzikálové hvězdě přinesla velký zájem o jeho skvostný hlas.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy