Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Může se to stát i těm nejlepším! Obzvláště, pokud na sobě máte titěrný a velmi těsný kostým a vrtíte se na pódiu do rytmu. Raperka Nicki Minaj (41) si nejspíš rozmyslí, jakou velikost kostýmu si příště vezme na vystoupení. Na 2018 Budweiser Made in America Festivalu jí totiž vypadla obě prsa.

Celý moment byl zachycen na video, na kterém je zároveň vidět, že Minaj zachovala chladnou hlavu a své přednosti v mžiku zakryla. Je vidět, že je skutečná profesionálka, neboť ani nemrkla a pokračovala ve vystoupení.

Vše se odehrálo jen pár dní poté, co Nicki přiznala, že se v současné době vídá hned se dvěma muži. S jedním se vídá prý už nějakou dobu a s druhým teprve několik týdnů, řekla minulý týden v show Ellen DeGeneres. Fanoušci okamžitě začali divoce spekulovat o tom, jestli jedním z mužů není Eminem. Se slavným raperem totiž Minaj už nějakou dobu flirtuje přes sociální sítě, a dokonce mu říká manžel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám