Hlavní obsah

Hvězda muzikálu Pomáda Newton-Johnová potřetí onemocněla rakovinou

– Canberra

Australské herečce a zpěvačce Olivii Newton-Johnové, která zazářila ve filmovém muzikálu Pomáda na konci 70. let, lékaři potřetí za posledních 30 let diagnostikovali rakovinu. Podle agentury AP o tom informovala samotná čtyřnásobná držitelka cen Grammy v rozhovoru s australskou televizí.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Newton-Johnová

Článek

Newton-Johnová, které bude 26. září 70 let, prozradila, že lékaři jí našli nádor v oblasti beder už loni. Nyní se léčí a údajně se jí "daří velmi dobře". Na bolest prý používá konopný olej vylisovaný z rostlinek, které její manžel pěstuje v Kalifornii.

Herečka dále řekla, že se podrobila ozařování a ze své stravy vyřadila cukr. "Věřím, že to porazím," řekla Newton-Johnová a při té příležitosti se vyslovila pro legalizaci marihuany v Austrálii.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Newton-Johnová s Johnem Travoltou během natáčení Pomády

Slavné Australance lékaři poprvé odhalili rakovinu prsu v roce 1992 a podruhé v roce 2013. Nejvíce se proslavila díky účinkování v muzikálu Pomáda, který plnil kina před 40 lety. V Československu měl premiéru v lednu 1982. Jeho hrdiny jsou studenti posledního ročníku střední školy a herečka v něm ztvárnila hlavní ženskou roli po boku Johna Travolty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám