Andrea Kerestešová Růžičková měla komplikovaný porod, ale díky lékařům všechno dobře dopadlo. Nakonec syna Tobiáše přivedla na svět přirozenou cestou. Těhotenství se podepsalo na jejím břiše.

Měla jsme rozestouplé břišní svaly, v podstatě díru v břiše. Takže jsem hned po šestinedělí začala cvičit speciální cviky na posílení svalů. Kdybych to neudělala, tak bych mohla mít komplikace i s vnitřnostmi. Naštěstí se to cvičením srovnalo a zůstala jsem u toho. Chodím hodně běhat, což mi čistí hlavu a já jsem doma míň hysterická,“ přiznala Blesk.cz herečka, která se už naplno vrátila do práce. V Ordinaci v růžové zahradě 2 hraje lékařku.

„Syna hlídá manžel, protože jsem ho párkrát vzala s sebou a nebylo to dobře. Vůbec jsem se nesoustředila. Místo abych byla herečka, tak jsem byla matka. Nedokázala jsem si zapamatovat dvě věty a pořád přemýšlela, co malej vzadu dělá,“ říká Andrea, která se zapojila do charitativní akce Čistá voda dětem. Už podruhé se stala ambasadorkou akce, kdy při běžném nákupu vybraných produktů v síti prodejen velkoobchodu Makro může každý poskytnout čistou pitnou vodu v oblastech s jejím nedostatkem. Z vybraného výrobku jde částka na již zmíněnou akci.

VIDEO: Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová měla díru v břiše!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Andrea Kerestešová měla díru v břiše! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií