Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Studentské orgie přímo na pódiu: Striptýz a sex za 330 korun!

Autor: chal - 
25. září 2018
16:28

Ne Amerika, Rusko je země neomezených možností. Toto tvrzení potvrdili tamní studenti, kteří se zúčastnili nezvyklé soutěže. Aby vyhráli poukaz na tetování, museli se veřejně svléknout do naha a předstírat orální sex.

Kvůli pouhému tisíci rublů se nechat natočit bez oblečení, ztrapnit se před celým internetem a dost možná si zkazit život? Proč ne! To si asi řekli studenti prvního ročníku vysokých škol v okolí ruského města Ťumeň.

Rozhodli se využít nabídky jednoho tetovacího salonu a přihlásili se do soutěže, ve které mohli vyhrát poukaz na tetování v hodnotě tisíc rublů (v přepočtu 330 Kč).

Dnešní doba má ale jisté specifikum, skoro každou společenskou událost natáčí na video minimálně jeden mobilní telefon. Týká se to koncertů, sportovních utkání a ano, i ťumeňské striptýzové soutěže.

Její účastníci asi nejsou ze zveřejnění záznamu svého snažení nadšení, protože jim nyní hrozí vyloučení z vysoké školy. Přihlášku (do soutěže) si studenti měli asi lépe rozmyslet.

Svlékání před publikem nebyla jediná disciplína, prváci také museli někomu oholit hlavu a simulovat orální sex. Velký úspěch sklidila blonďatá soutěžící, která se úplně nahá otočila k publiku zády a natřásala před ním svůj holý zadek. Za to ji lidé ocenili hvízdáním a hlasitým řevem. Jak ji za taneček ocení vedení univerzity, teprve zjistí.

Video: Ještě bizarnější striptýzová show z Číny

Video  Striptérky na pohřbu v Číně  - YouTube/Liveleak
Video se připravuje ...

salto ( 26. září 2018 09:06 )

A co takhlec chlazené kuře do vagíny? To je ta správná kultura. Mají se co učit.

karelxx ( 25. září 2018 19:54 )

Skoro jako vBrně.

Actimel ( 25. září 2018 19:32 )

No to je zase článek...."museli se svléknout, aby získali poukaz na tetováí.." A on je někdo nutil??? Vy jste manipulátoři! Tady se promenádují šlapky po Václaváku, kolem hranic jsou postavené jako topoly a vy chcete černit Rusko!!! Starejte se tady o problémovou mládež co chodí jak mátohy od ničeho k ničemu a jen zahulit, zapařit, pochlastat….a to jsme pidi stát, tak se nestarejte o Rusko! Všude se najdou magoři!!! A u nás jich je něúúúrekom!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání