Hlavní obsah

Vladivostok - Jekatěrinburg 3:5Jekatěrinburg s brankářem Kovářem dál drží v KHL neporazitelnost

Moskva
Aktualizováno

Hokejisté Jekatěrinburgu s Jakubem Kovářem v brance vyhráli i třináctý zápas v sezoně Kontinentální ligy. Na ledě Vladivostoku zvítězili 5:3 a jsou v čele soutěže o dva body před Omskem.

Článek

Kovář, který v minulých dvou zápasech udržel čisté konto, tentokrát inkasoval jako první už ve čtvrté minutě. Hosté ale ve 12. minutě dvěma góly během 21 sekund skóre otočili. Vladivostok v závěru první třetiny ještě vyrovnal, ale v úvodu druhé části Stéphane Da Costa a Ilja Krikunov získali Avtomobilistu dvoubrankový náskok

Tři sekundy před druhou sirénou vykřesal Admiralu naději Alexandr Strelcov, vyrovnat se ale třetímu nejhoršímu týmu Východní konference nepovedlo. Naopak v 59. minutě Vjačeslav Litovčenko při hře čtyř proti šesti střelou do prázdné branky pojistil další vítězství Jekatěrinburgu.

Magnitogorsk pod vedením bývalého kouče české reprezentace Josefa Jandače vyhrál 3:1 na ledě Kunlunu Red Star a připsal si čtvrté vítězství v řadě.

Kontinentální hokejová liga:
Kunlun Red Star - Magnitogorsk 1:3
Vladivostok - Jekatěrinburg 3:5
Barys Astana - CSKA Moskva 2:3 v prodloužení
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články