Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Utajené kšefty popálené Týnuš Třešničkové! Víme, jak si vydělává tisíce bokem

Kde bere Týnuš Třešničková peníze bokem?
Zdroj: reprofoto youtube.com
+ Dalších 22 fotografií
Týnuš Třešničková (22) se rozhodně nemusí bát, že zůstane po návratu z nejdražší nemocnice v Turecku na suchu. Slavná youtuberka, kterou v istanbulské restuaraci spálily šlehající plameny od pasu nahoru, má peněz dost. Zjistili jsme, že kromě působení na sociálních sítích střádá korunku ke korunce i jiným způsobem!

Dosud se zajímala jen o krásu a módu, po fatálním zranění ale Týnuš Třešničková životní priority přehodnotila. S bolestivými popáleninami leží ve špičkové nemocnici v Istanbulu. „Určitě to mohlo dopadnout mnohem hůř, bála jsem se o svůj zrak a podobně," nechala se slyšet.

Slavná česká youtuberka musí ještě v Turecku zůstat. Lékaři odhadli dobu její léčby na týdny až měsíce. "Pokud se vše bude hojit tak jak má, vyváznu bez jakýchkoliv následků," je přesvědčená Týnuš, které pobyt v nemocnici platí restaurace, kde ke tragédii došlo.

Třešničková plní své bankovní konto díky YouTube a Instagramu. Málokdo však tuší, že na nějakou tu korunu si přijde i jinak. Na známém bazaru totiž prodává oblečení, které už nenosí. Vzhledem k tomu, že její šatník je ohromných rozměrů, může jít částka, na kterou si takto přišla, až do desetitisíců!

Fanoušci si teď nepřejí nic jiného, než aby na tom byla Týnuš každým dnem lépe. A to se naštěstí děje. "Jsem v nejlepších rukou doktorů a sestřiček a cítím se každý den lépe," vzkázala ještě statečná bojovnice, která se už jistě těší na návrat do svého bytu v pražských Holešovicích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy