Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejsmutnější narozeniny popálené Týnuš Třešničkové: Podívejte se, jak slavila 23 let

Nejsmutnější narozeniny popálené Týnuš Třešničkové: Podívejte se, jak slavila 23 let
Zdroj: Instagram
+ Dalších 22 fotografií
Youtuberka a instagramová hvězda Týnuš Třešničková (23) se po tragické nehodě v Istanbulu, kde byla popálena při kuchařské show ve vyhlášené restauraci Nusr-Et, zotavuje v místní nemocnici, kde slaví i své 23. narozeniny. Fanouškům ukázala, jak oslava probíhá. S kým narozeniny slavila?

Při ohnivé show v restauraci slavného kuchaře Nusreta Gökceho byla v Istanbulu popálena česká youtuberka Týnuš Třešničková Utrpěla zranění na 35 procentech těla. Její přítel Viktor dopadl lépe, popáleniny měl na 15 procentech těla.

Známá kráska zůstává i nadále v péči doktorů. Třešničková je s pobytem v nemocnici spokojená a dnes tam dokonce oslavila své 23. narozeniny. I když to není oslava, kterou si asi představovala, zdá se, že to bere pozitivně a dokonce zveřejnila fotografie z oslavy.

"Sice ne ty nejveselejší narozeniny, ale rozhodně v okruhu úžasných lidí! Obrovské díky hlavně mému příteli, který se tu o mě staral jako o princeznu, jako vždycky. Nemůžu si přát k narozeninám nic lepšího, než muže jako je on," napsala Týnuš.

Také ukázala dort, který dostala ke svým 23. narozeninám od přítele. Popřál jí skoro celý personál nemocnice. Zdá se, že o známou českou youtuberku v Istanbulu pečují opravdu skvěle, tamější služby si nemůže vynachválit.

DÁLE ČTĚTE:

Strach z oslepnutí! První slova popálené Týnuš Třešničkové po otřesném zážitku v Turecku

Turci popálenou Týnuš domů NEPUSTÍ: Pravý důvod, proč se nemůže léčit v Česku!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy