„Tak a je to. Moje diagnóza, že mám výron, byla chybná," postěžovala si na sociální síti zpěvačka a ukázala fotky, na nichž má zavázanou pravou nohu. Jak přiznala, zranění se jí stalo, když tancovala a skákala na jevišti.

„Ani to moc nebolelo, tak jsem si myslela, že za týden to bude o.k," vysvětlovala Heidi s tím, že se bohužel spletla. „Zlomenina nártní kůstky, takže nechodící sádra. Ach jo," prozradila svou skutečnou diagnózu smutně.

„Asi bych se měla občas podívat na své datum narození. Tak teď držte palce, ať to dobře sroste," dodala Janků na Facebooku, kde jí desítky fanoušků hned popřály, aby se brzy uzdravila a mohla se opět vrátit na pódia.

Zatím ale musí odpočívat, a tak doma posedává a polehává, i když většinou je spíš k nezastavení. Velkou oporou je jí teď její pejsek, knírač Eda, kterého si pořídila na začátku roku, a splnila si tak velké přání. Po čtyřnohém mazlíčkovi toužila už delší dobu a zejména poté, co loni v létě zemřel její milovaný manžel, hudebník Ivo Pavlík (†84).

VIDEO: Rok od smrti Iva Pavlíka (†84): Heidi s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Rok od smrti Iva Pavlíka (†84): Heidi s novým chlapem! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
46 fotografií