Avast otevřel v Brně kanceláře ve stylu Silicon Valley. Podívejte se, jak to uvnitř vypadá

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Česká technologická společnost Avast, vyvíjející stejnojmenný antivirový software a bezpečnostní produkty, nedávno otevřela nové brněnské kanceláře pro svůj zhruba 400členný výzkumný a vývojový tým, skládající se ze softwarových vývojářů a bezpečnostních expertů. Prostory o ploše 8 000 metrů čtverečních se nachází na čtyřech patrech kancelářské budovy Vlněna a jejich součástí jsou například tělocvična, odhlučněné místnosti, knihovna, hudební místnost nebo relaxační a herní zóna.

Během stavby, na které se podílelo architektonické studio VRTIŠKA • ŽÁK, byl také kladen důraz na environmentální, sociální i ekonomické udržitelnosti a to zejména díky použití technologií šetrných k životnímu prostředí.

kriti-sharma-sage

Přečtěte si takéExpertka na AI Kriti Sharma: Umělá inteligence je nejdůležitější technologie našich životůExpertka na AI Kriti Sharma: Umělá inteligence je nejdůležitější technologie našich životů

„Česká republika má mnoho talentovaných inženýrů a je domovem předních světových technických univerzit. S nimi uzavíráme aktivní partnerství, díky nimž můžeme najímat vysoce schopné spolupracovníky do našich vývojových a výzkumných týmů. Naši brněnskou pobočku považujeme v rámci Avastu za důležité centrum výzkumu a vývoje, kde pracuje téměř 400 českých softwarových inženýrů, bezpečnostních expertů a IT specialistů, kteří jsou hnacím motorem našich inovací po celém světě,“ říká Vince Steckler, výkonný ředitel Avastu.

„Jsme hrdí na své české kořeny a technologickou expertízu, kterou jsme si díky nim vybudovali, takže nyní můžeme chránit lidi po celém světě. Chceme dál růst a Česko bude i nadále hrát důležitou roli v naší náborové strategii. Pro nás, coby globální společnost, je rovněž velmi důležité mít srovnatelné standardy pro všechny naše zaměstnance po celém světě a já jsem velice hrdý na to, že brněnské prostory byly upraveny podle našich dalších vlajkových kanceláří, jako je naše sídlo v Praze nebo v San Franciscu,“ dodává Steckler.

Lokalita: Brno, Česká republika
Datum dokončení: 2018
Velikost: 8 000 m2
Design: VRTIŠKA • ŽÁK

avast-brno-kancelare-14

Lobby

avast-brno-kancelare-9

Schodiště

avast-brno-kancelare-2

Schody

avast-brno-kancelare-1

Breakout zóna

avast-brno-kancelare-3

Koridor

avast-brno-kancelare-4

Kafeterie

avast-brno-kancelare-5

Kafeterie

avast-brno-kancelare-6

Jednačka

avast-brno-kancelare-7

Jednačka

avast-brno-kancelare-8

Open-space kanceláře

avast-brno-kancelare-10

Tělocvična

avast-brno-kancelare-12

Koridor

avast-brno-kancelare-13

Jednačka

avast-brno-kancelare-11

Exteriér

Diskuze (0)

Novinka

Anonym