Devátá řada taneční show StarDance už klepe na dveře a soutěžící se klepou, jak osiky. Přece jenom se poprvé představí divákům a předvedou, co se během dvou měsíců naučili.

"Samozřejmě nejvíc waltz, protože ten trénujeme dlouho a bude to v sobotu náš první tanec. Ale jak musím mít ruce nahoře do oblouku, tak jsem si namohla loket a nakopla malíček. Jsou to taková drobná zranění, ale s tím všichni počítáme. Celé tělo bolí každého," svěřila se Blesku Daniela Šinkorová, která tančí s Michalem Padevětem.

Několikatýdenní trénování se na každém podepsalo úbytkem kil. "Zhubla jsem, bohužel v horní části těla, jako je obličej a prsa, to, co bych potřebovala, to je tady dole, tak nic," dodala se smíchem herečka, která nechyběla na voňavé party. "Voňavky miluji, v koupelně na poličce jich mám asi 25. Používám je podle nálady a k některým se i vracím," říká Daniela.

VIDEO: Daniela Šinkorová: Na Fantomovi s doprovodem, ale manžel to nebyl!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Na Fantomovi s doprovodem, ale manžel to nebyl! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií

 

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva