„Prosím vás, my jsme s Tamarou v cajku! Napsal jsem to proto, že Pravda osvobozuje a celý to bylo spíš o Pravdě než o nevěře,“ vysvětloval zaskočený zpěvák poté, co byl atakován Tamařinými fanoušky, kteří byli v šoku z Tomášova přiznání. Do té doby nedotknutelný morální guru ve vteřině ztratil svůj lesk a kouzlo. Tamara byla nato za svou morální sílu popřít sebe sama a odpustit Tomášovi úlet mimo manželské lože vyzdvihovaná do nebes jako novodobá světice.

Na slavnostním ocenění #Laskavec hovořili podle Nadace Karla Janečka na téma „Laskavost v rodině“ a postarali se společně s kytaristou kapely Animé Jiřím Kučerovským o hudební vystoupení. „Chovat se k sobě s respektem a úctou je normální. Laskavost není slušnost. Slušnost bydlí v hlavě, ale laskavost bydlí v srdci,“ rozumoval na pódiu Klus. Je trochu ironie, že tahle slova deklamoval zrovna někdo, kdo nedokázal udržet zavřený poklopec a zahnul manželce, která doma vychovává jeho tři děti. Na tom rozhodně není ani nic laskavého, ani slušného…

Přesto však na této společenské události Klusovi vrkali jako dvě hrdličky, jako kdyby se mezi nimi vlastně nic špatného ani nestalo. S úsměvy od ucha k uchu se předváděli před fotografy a působili jako protiklady, které se přitahují – Tomáš ve světlém tričku a teplácích, Tamara v černém sáčku a tříčtvrťácích. Zapózovali také se zakladatelem nadace Karlem Janáčkem (45) a jeho neoficiální manželkou, „kněžkou“ Liliou Khousnoutdinovou(30).

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání. Maminka/Karel Dlabač

 

Fotogalerie
25 fotografií