Když se minulý týden objevila zpráva, že v Ulici budeme moci opět přivítat Rozinu v podání Kadeřávkové, strhla se na herečku lavina různorodých reakcí. „V bulváru a především v komentářích pod články na Facebooku se kolem toho strhlo obrovský HALÓ! A z některých komentářů od jedinců opravdu odpadávám. Nestačím se divit, kam až lidská nelidskost může zajít…“ napsala na Instagram Anička a přiznala i oficiálně, že se před nedávnem opět vrátila na plac nekonečného seriálu.

Rozhodla se uvést na pravou míru, jak to vlastně s jejím koncem tehdy bylo a co se od té doby změnilo. „Z Ulice jsem před dvěma lety odešla, protože jsem chtěla a cítila to tak. Žila jsem pak pár měsíců v Los Angeles, kde jsem studovala herectví. Pak jsem se vrátila do Čech a naplno se začala věnovat sociálním sítím a pokračovala v hraní. Byla jsem trochu v divadle, točila projekt pro Amazon, Netflix a teď v létě natočila Vánoční pohádku pro ČT,“ shrnula s tím, že poté přišla nabídka z Novy.

„Jelikož jsem to po mém odchodu fakt neplánovala, dlouho jsem to zvažovala. Nakonec jsme se s mou manažerkou rozhodly nabídku přijmout. Sice mě v TV uvidíte až teď na podzim, ale smlouvu jsem podepsala již před několika měsíci – dlouho to bylo tajemství. Dokonce ještě před tím, než jsem se dozvěděla, že jsem nemocná,“ objasnila blondýnka, která se od jara léčí na německé klinice s lymskou boreliózou a prožívá si tak kvůli tomu velmi těžké období.

„Všechno to do sebe hezky zapadlo, protože během léčby teď toho fyzicky moc nezvládám, proto mi pár dní v měsíci v ateliéru vyhovuje. Mezitím se věnuju sama sobě a mám svůj klid, který teď potřebuju ze všeho nejvíc,“ přiznala dívka, která musí denně brát celou řadu léků a také antibiotika pomocí kapačky. Navíc procedury a testy jsou na specializovaném pracovišti za hranicemi dost nákladné. A tak jistě přijde Anně vhod i honorář za natáčení.

Ona ale odmítá, že by její motivací byly právě finance. „Herectví dělám pro radost. Pro nic jiného. Spoustu rolí jsem během těch dvou let odmítla. Protože se mi nelíbily a protože jsem je brát nechtěla. A nemusela. A jsem za to vděčná,“ dodala herečka a modelka. Ta se před časem navíc rozešla s partnerem Johanem Mádrem (24), kterého poznala právě během natáčení Ulice. Podle všeho už má ale za něj náhradu v podobě o 16 let staršího hudebníka Daniela Bartáka (37).

VIDEO: Co je nového v Ulici? Áju načape Mário s Mastným.

Video
Video se připravuje ...

Ulice: Áju načape Mário s Mastným. TV Nova

 

Fotogalerie
51 fotografií