Henrieta Hornáčková byla provdaná za divadelního režiséra Davida Drábka, který má s herečkou Janou Bernáškovou dceru Justýnu. Jejich dvouleté manželství skončilo na jaře 2016 a rozvod se dlouho táhl.

Teď už je druhým rokem zamilovaná do saxofonisty Jana Pospíšila a těší se na miminko, po kterém pět let toužila. "Otěhotněla jsem na své narozeniny a pod stromeček si nadělím miminko. Jsem na konci sedmého měsíce a přibírám kilo za měsíc. V druhém trimestru jsem měla nevolnosti a vadily mi pachy, ale už je vše ok. Zda to bude chlapec, nebo holka, se dozvíme až při porodu. Jména už máme vybraná, ale nechceme, aby nám je někdo vzal," svěřila se Blesk.cz herečka, které se líbí staročeská jména Chrudoš a Mečislava, ale zda tak pojmenuje své první miminko, ještě zvažuje.

Jelikož páreček bydlí v malém bytě, kam by se s miminkem horko těžko vešli, tak začali hledat něco většího. Kdyby jen tušila, co ji bude čekat, asi by se raději uskrovnili. "Stalo se mi pětkrát, že jsem přišla na prohlídku bytu, a když majitel uviděl, že jsem těhotná, tak řekl ne. Jeden dokonce řekl, že pes nebo kočka by mu nevadili, ale dítě jo. Bylo to pro mě vyčerpávající hlavně po psychické stránce. Naštěstí jsme našli krásný velký byt ve Vraném, kam se budeme brzy stěhovat, aby miminko přišlo do nového," řekla Blesk.cz nastávající maminka, která stále hraje představení pro děti.


VIDEO: Krásná blondýna z Cest domů: Drsný rozvod s režisérem, který má dceru s Janou Bernáškovou!

Video
Video se připravuje ...

Krásná blondýna z Cest domů: Drsný rozvod s režisérem, který má dceru s Janou Bernáškovou! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií