Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Popálená Týnuš Třešničková promluvila: Kterou část těla plameny nejvíce poškodily?

Popálená Týnuš Třešničková promluvila: Kterou část těla plameny nejvíce poškodily?
Zdroj: Instagram
+ Dalších 23 fotografií
Z Turecka
Youtuberka a instagramová hvězda Týnuš Třešničková (23) se po tragické nehodě v Istanbulu, kde byla popálena při kuchařské show ve vyhlášené restauraci Nusr-Et, stále zotavuje v místní nemocnici. A ještě tam nějakou dobu zůstane! Jak bude po popálení vypadat? A zůstanou jí jizvy? Co o popáleninách říká?

Při ohnivé show v restauraci slavného kuchaře Nusreta Gökceho byla v Istanbulu popálena česká youtuberka Týnuš Třešničková Utrpěla zranění na 35 procentech těla. Její přítel Viktor dopadl lépe, popáleniny měl na 15 procentech těla.

Známá kráska zůstává i nadále v péči doktorů. Třešničková je s pobytem v nemocnici spokojená a rozhodla se fanouškům poslat vzkaz, kde popsala i svůj momentální zdravotní stav. Kromě popisu zdravotního stavu nezapomněla upozornit i na to, že nešťastná událost jí přinesla tisíce sledujících na Instagramu. A to Týnuš zřejmě potěšilo nejvíce.

"Tak je to tady! Už nás tu je 400 tisíc! Naprosto neskutečné číslo," napsala na svůj profil. Aby to ale nevypadalo že jí záleží pouze na sledovanosti, číslech a penězích, popsala i svůj momentální zdravotní stav.

"Vše se každým dnem lepší, obličej je na tom naštěstí úplně nejlépe a kromě umělých řas jsem to zase já. Zbytek těla bude ještě potřebovat pár týdnů do úplného uzdravení. Teprve potom plánuji návrat do ČR. Ještě jednou velké díky za obrovský příval pozitivní energie, kterou mi každý den posíláte," napsala youtuberka.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy