Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Dárek pro fanoušky Hry o trůny. HBO uvede vzpomínkovou epizodu se všemi herci

Kultura

  16:00
Herec Sean Bean, představitel Eddarda Starka, se v rozhovoru prořekl s informací, že HBO natočila pro fanoušky seriálu Hra o trůny jeden vzpomínkový díl za účasti všech herců. Akci moderoval populární americký komentátor Conan O´Brien. Očekává se, že díl půjde do vysílání až po konci osmé, poslední série seriálu.

Konec padoucha. Krutý a zakomplexovaný král Joffrey Baratheon (Jack Gleeson) a jeho nevěsta Margaery Tyrell (Natalie Dormerová). Joffrey ale nemůže tušit, že bude brzy otráven při události, které se začalo přezdívat Purpurová svatba. foto: HBO

Sean Bean se v rozhovoru pro web The Hollywood Reporter prořekl, když oznámil, že se se všemi svými hereckými kolegy ze seriálu viděl před čtyřmi týdny v irském Belfastu. Pak už musel s pravdou ven. „Conan O´Brien to moderoval. Byla to úplně poslední epizoda, tak jsme se všichni sešli. Bylo to skvělé,“ popsal událost Bean. Podle herce šlo o velkou show pro diváky. Ti ji nejspíše uvidí ale až po odvysílání osmé série v druhé půlce roku 2019.

Sedmá řada seriálu Hra o trůny. Vstříc Západozemí (zleva): služebná Missandei...
Sedmá řada seriálu Hra o trůny: královna Daenerys Targaryen (uprostřed, Emilia...

Zabiják dronů. Štáb Hry o trůny měl pro finálovou sérii k dispozici futuristickou zbraň

„Co se týče práce, tak je vtipné, jak se pak vůbec s kolegy nevídáte,“ řekl dále Bean. „Když ale vidím staré přátele nebo i staré kolegy z divadla, tak vždy navážeme tam, kde jsme před dlouhou dobou přestali,“ dodal.

Televize HBO zatím nic nepotvrdila. Je ale pravdou, že herec Jason Momoa, představitel Khala Droga z první série, byl v Belfastu také viděn během natáčení osmé série.

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...