„Občas je toho prostě MOC!!! Všechny mámy to dobře známe,“ napsala na Instagramu Khousnoutdinová, ale kupodivu nenapsala své čerstvé zkušenosti s dcerou Isabellkou, nýbrž nabídla pomoc ostatním maminkám.

„Pojď s námi prožít víkend, kde se můžeš naučit, jak svým emocím naslouchat a umět tak rozpoznat, co ti chtějí říci. Najít to místo, kde se cítíš zraněná a naučit se s tím pracovat. Objevit, jak vědomě prožívat s úctou sama k sobě,“ zve kněžka na víkendový workshop s názvem Emoční detox, kde bude ženy učit, jak se vyrovnat se svými emocemi, nepotlačovat je, ale umět je dát najevo. Pravděpodobně se tak na kurzu bude i dost plakat.

„Společně odhodíme ty ‚masky‘ hodné holky, perfektní pro všechny, drsňačky, bojovnice nebo křehké panenky a znovu uvidíš sama sebe,“ vzkazuje dvojnásobná matka, která má staršího syna s britským manželem, ale pak se v Bhútánu zamilovala do miliardáře Janečka a řekla mu »ano« během tradičního svatebního rituálu. Posléze mu porodila dceru a soudě podle toho, jak se společně objevují i na veřejnosti, jejich vztah stále pokračuje.

A to i přesto, že matematik je oficiálně ženatý s Tunisankou Mariem, s níž má syna Karla. Ještě štěstí, že tak Lilia učí o emocích a rodičovství, ale ne o partnerských vztazích. Na ty má totiž stejně jako sám Karel přinejmenším nestandardní pohled, a tak těžko říct, jak by se na její moudra tvářily méně liberální ženy. 

VIDEO: Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
59 fotografií