Celý večer se nesl v duchu oslav vzniku Československa, takže všichni soutěžící měli kostýmy a účesy laděné do stylu První republiky. Jak už bylo zmíněno, devět párů zatančilo tango a jive. Ale jak už to bývá, jedna dvojice musela z kola ven! Druhým odpadlíkem se tedy stala dvojice moderátorka Daniela Šinkorová s tanečníkem Michalem Padevětem. 

Lehké to však neměl ani Dalibor Gondík (48). Ten vplul na parket s natlučeným nosem. „Praštila mě do něj během zkoušky moje taneční partnerka! Ale už je to lepší,“ držel se za nos Dalibor po odtančeném tangu. Česká televize divákům během přímého přenosu osudový záběr z odpolední zkoušky nabídla, a všichni tak viděli, co se vlastně stalo.

Jinak jindy dokonale oblečený Marek Eben (60) překvapil tím, když v úvodu přímého přenosu přišel na parket s kravatou nakřivo. Jen co byl mimo záběr, tak mu ji kostymérky rychle upravily. Moderátor si do toho vpředvečer státního svátku neodpustil rýpanec. „Také za První republiky žili hulváti, ale našli byste je na periferii, kam také patří,“ kopnul si do některých politiků.

Video: Daniela Šinkorová před posledním vystoupením ve StarDance: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík


 

Fotogalerie
133 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva