Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Už je ruka v rukávě? Bagárová prozradila, jak to má se šmátralem Ondráčkem!

Monika vyrazila už jen jako divák.
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 17 fotografií
StarDance
Sobotní přímý přenos StarDance přinesl více překvapení, pro někoho tím byly docela intimní doteky Robina Ondráčka vůči oficiálně nezadané Monice Bagárové (24). Ta sice nedávno eXtra.cz řekla, že je šťastná, že to mezi ní a jejím tanečníkem nehrozí přerůst ve vztah, ale člověk míní a hormony mění. Co nám k ruce šmátralce mladíka řekla?

Pro někoho to mohlo v sobotu vypadat tak, jako by přestala platit její předchozí slova.

„S Robinem to máme naprosto jasně nastavené: Jsme jako brácha a ségra. Tak se k sobě i chováme. Fungujeme jako rodina, po tréninku ho klidně odvezu domů, nebo ho vyzvednu, strašně si pomáháme. Vztah mezi námi opravdu nehrozí a jsem za to strašně ráda. Doufala jsem, že se nic takového nestane. Máme to takhle hezky na profesionální úrovni,“ řekla eXtra.cz před startem soutěže Bagárová.

A najednou taková změna a majetnické vedení si tanečnice na přímý přenos Nepřeskočila nakonec přece jen ona pověstná jiskra?

Monika se chytá za hlavu.

Jak to spolu mají?

„Nic se nezměnilo. S Robinem jsme stále přátelé a opravdu jsme si lidsky skvěle sedli. Je to prostě parťák a kamarád do deště,“ napsala našemu redaktoru Monika.

Objevily se už dokonce zvěsti o tom, že by spolu nemohli být, i kdyby ona stokrát chtěla, protože Robin má dávat přednost něčemu jinému, než jsou krásné mladé dívenky. To jsou ale ničím nepodložené spekulace, které je třeba brát na lehkou váhu.

„Už jsem dokonce četla, že jsem měla prohlásit, že je Robin gay a tak spolu nemůžeme být. Nikdy jsem ale nic takového neřekla!“ zlobí se Monika Bagárová

Přesto to zatím vypadá tak, že kdo by chtěl cizokrajně vyhlížející zpěvačku sbalit, má pořád ještě šanci!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy