Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přítel popálené Týnuš Třešničkové exkluzivně promluvil pro eXtra.cz: Byla to moje chyba...

Přítel popálené Týnuš Třešničkové exkluzivně promluvil pro eXtra.cz: Byla to moje chyba...
Zdroj: Instagram
+ Dalších 25 fotografií
Konečně promluvil
Na konci září šla Týnuš Třešničková (22) se zámožným přítelem Viktorem do luxusní restaurace v Istanbulu. Dovolená v Turecku se jí stala osudnou. Při ohnivé show na baru došlo k ohromnému neštěstí. Její přítel se doposud vyhýbal veškerým rozhovorům, až teď promluvil pro eXtra.cz. Jak na tom instagramová kráska aktuálně je?

"Bylo to neštěstí. Tu restauraci jsem vybíral já a to byla to chyba. Moje chyba... Bylo vše v pořádku a pak se to stalo. Aktuálně je Týnuš kvůli tomu, že v Istanbulu je špičková nemocniční péče, stále tam. Myslím ale, že na Vánoce bude zpět doma," řekl eXtra.cz Viktor s tím, že Týnuš zatím neprodělala žádnou operaci. "Jde o mylné informace. Žádná operace neproběhla," upřesnil.

Podle jeho slov záchranka po nešťastném momentu přijela na místo do dvaceti minut. "Převoz byl rychlý a veškerou péči hradí majitel restaurace. Zatím na soudní spor nedošlo, uvidíme, jak vše dopadne," pokračoval Viktor.

Co všechno prozradil o Týnuš a jaké bylo jejich první rande? Plánují děti či svatbu a jak nešťastný okamžik v Turecku poznamenal jejich vztah? Vše se dozvíte v rozhovoru, který najdete zítra v 15 hodin na portálu eXtra.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy