Ondřej Němec
9. listopadu 2018 • 21:00

Pošlu tě do důchodu, starče! Na vážení před XFN 13 to pořádně vřelo

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to galavečer, který nabídne mimořádně kvalitní zápasy. To muselo být jasné každému, kdo sledoval veřejné vážení, kde se představili gladiátoři, kteří budou v sobotu večer bojovat na XFN 13 v Pardubicích. Největší jiskření bylo jednoznačně znát mezi třiatřicetiletým českým bijcem Jaroslavem „Juboxem“ Pokorným a o patnáct let mladším bojovníkem z Rakouska Mochamedem Machaevem. „Pošlu tě do důchodu, starče!“ provokoval vyzyvatel. „Co si to sakra dovoluje?!“naštval se Pokorný.



Každý fanoušek kvalitních MMA zápasů musí nad seznamem duelů, které nabídne XFN 13 v Pardubicích, zaplesat. Karta je opravdu nabitá. A v seznamu bojovníků nechybí veliká jména jako Patrik Kincl, David Dvořák, Jaroslav Jartim, Matěj Kuzník, Alexander Cverna nebo krásná zápasnice Sandra Mašková.

Největšího ohlasu se ale jednoznačně dostává duelu Jaroslava „Juboxe“ Pokorného s Mochamedem Machaevem. To bylo znát i na veřejném vážení. Mezi třiatřicetiletým Čechem a o patnáct let mladším Rakušanem čečenského původu to pořádně vřelo.  

„Druhé kolo, TKO!“ vzkázal osmnáctiletý Machaev Pokornému během rozhovoru s moderátorem. „Zítra ho pošlu do domova důchodů,“ dodal troufale.

Mezi Machaevem (vlevo) a Pokorným to na vážení pořádně vřelo
Mezi Machaevem (vlevo) a Pokorným to na vážení pořádně vřelo

„Co si to sakra dovoluje?! Zastavím ho! A je mi jedno, v jakém kole,“ kontroval třiatřicetiletý Pokorný. „Dobře jsem se vyspal. Jak miminko, jak Machaev.“

Celou situaci zblízka sledoval Petr Kareš, promotér XFN, který dohlížel na to, aby se na podiu oba bijci neporvali. A zjevně k tomu moc nechybělo.

„Co na to říct? Machaev je drzoun a je to pro něj asi životní zápas. Dá do toho všechno,“ komentoval Kareš. „A já doufám, že to bude skvělý zápas, ale tipovat nebudu.“

Hlavním zápasem večera bude česko-ukrajinský střet Patrik Kincl vs. Alexandr Dolotěnko. Rodák z Hradce králové to vidí jasně: „Rozhodně jej porazím před limitem. Chci ukázat svým fanouškům, ale i kritikům, své kvality. Budu se to snažit ukončit v první půlce zápasu!“ slíbil Kincl. 

Organizace XFN poprvé nabídne všem fanouškům MMA možnost sledovat galavečer i prostřednictvím placeného streamu. Přenos z Pardubic bude vůbec prvním, který můžou diváci zhlednout po zaplacení jednorázového poplatku.

> > LIVE STREAM XFN 13 < <

Zápasy na XFN 13 v Pardubicích Zápasy na XFN 13 v PardubicíchFoto XFN

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud