Fotogalerie: Afterparty StarDance: Blondýna na chodníku…
33 fotografií
Jako první přestali moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková napínat Pavlu Tomicovou a Jiřího Dvořáka, které poslali do dalšího kola. Ulevu pocítila také Daniela Písařovicová a Veronika Arichteva, která se prý porotě líbila z celého večera nejvíce.

O něco více pak potrápili Davida Svobodu, jehož tanec prý připomínal spíše zábavné číslo, a do finálového souboje šli Dalibor Gondík a právě Richard Genzer, kterým jistě tekly nervy.

"Nechci být vizionář, ale myslím, že vám budu chybět," okomentoval své vyřazení Genzer, který sklidil největší potlesk publika. "Já bych ráda smekla klobouk před Richardem, který do soutěže naskočil teprve před měsícem, a tento týden byl dvakrát na kapačkách, takže jsme měli jen jeden a půl tréninku. Užili jsme si to," dodala jeho tanečnice Jana Zelenková.

"S Českou televizí se neloučím, chtěl bych ještě navštívit AZ kvíz a Křesťanský magazín. A budu čekat na tvoji chybu," dobíral si na závěr Genzer Marka Ebena.

Genzer se tak zařadil už k vypadlým kolegům Adamovi Mišíkovi (21), Daniele Šinkorové (45) a Monice Bagárové (24), kteří už si zatančí jen na finálovém večeru. V soutěži pokračují Pavla Tomicová (56), Dalibor Gondík (48), Veronika Arichteva(32), David Svoboda (33) a Jiří Dvořák (51).

Fotogalerie
81 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva