Pomeje zprávu o tom, že ho "zabila vlastní žena" podle svých slov neposlal, faktem ale je, že přišla do redakce webu Extra.cz z jeho telefonního čísla. Není ani jasné, co těmi slovy bylo myšleno. Dokud Jiří bojoval s rakovinou hrtanu, stála mu Andrea věrně po boku. Opustila ho až poté, co se po uzdravení vrátil ke svému starému způsobu života.

Možná proto teď Jiří zkouší "osvědčený" recept znovu. "Tvrdil mi, že má nádor v břiše, tak jsem zavolala jeho lékařům, kteří mi řekli, že to není pravda. Neměl by se rouhat, ať to má jakýkoliv důvod. Je to citové vydírání. Jsou to jeho zbytečná gesta a kopání kolem sebe do prázdna. Bohužel se naše komunikace smrskla na tyhle výlevy," říká Andrea.

Jenže Jiří se brání. "Mám opravdu bolesti a potřebuji CT vyšetření. Doktor mi nařídil, že zatím musím zůstat v naprostém klidu, dokud se neukáže, o co jde," tvrdí Pomeje Blesku, jenže zatímco chvíli mluvil o vyšetření žaludku, v další větě už požadoval vyšetření nohy. Co mu tedy je? Na to nedokáže odpovědět ani on sám.

Odpověď na to nedokázal ani svému otci, který se rozhodl, že se synem k lékaři dojde osobně, a přijede kvůli tomu z Českých Budějovic. Že má Pomeje mladší s chůzí už delší dobu potíže a pohybuje se o berli, je pravda, podle Andrey se však jedná o zanedbávaný problém kyčlí. Ty prý Jirku trápí už dlouho.

Fotogalerie
73 fotografií