Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásku (†29) střelil při lovu bažantů do zad myslivec: Žena zemřela v nemocnici

Autor: shp - 
11. listopadu 2018
12:50

K šílené tragédii došlo v sobotu při lovu bažantů u slovenské obce Mojmírovce. Krásnou Dadu K. (†29) střelil jeden z myslivců omylem do zad. I když mladou blondýnku převezli do nemocnice, nedokázali jí zdravotníci již pomoci. Vážným zranění žena podlehla.

Dada se účastnila lovu spolu se psem jako náhončí. Podle ředitele Slovenské myslivecké komory Imricha Šuby myslivec, který ženu zasáhl, porušil bezpečnostní předpisy. „Je to naprosté osobní selhání jednotlivce. Je to strašné. Jsem naštvaný, jak někdo může takhle zacházet se zbraní,“ řekl Šuba zpravodajskému serveru tvnoviny.sk.

K fatální nehodě došlo, když nejmenovaný myslivec zrovna nabíjel svou zbraň. „K nehodě mělo pravděpodobně dojít při nabíjení zbraně myslivce. Případ vyšetřujeme,“ uvedla policie na svém Facebooku. Dada byla velkou milovnicí psů, které chovala. Její kolegové z chovatelského klubu uctili na sociální síti její památku.

Kráska vydechla naposledy v nemocnici v Nitře, kam byla převezena. „Okolnosti a míra zavinění jsou předmětem vyšetřování. Policie zahájila trestní stíhání pro trestný čin usmrcení,“ doplnila pro portál topky.sk mluvčí Krajského ředitelstva Policejního sboru v Nitře Renáta Čuháková.

lobotom ( 13. listopadu 2018 21:38 )

Bavilo ji se podílet na tom zabíjení pro zábavu. S čím kdo zachází, tím také schází.

lobotom ( 13. listopadu 2018 21:16 )

Proč bohužel? Dokud se střílí jen mezi sebou, tak je to jen jejich problém. Horší je to, když zastřelí nějakého náhodného návštěvníka přírody nebo ohrožený druh. A jinak asi málo sledujete zprávy, protože tohle se děje velmi často i u nás a víceméně i všude jinde.

lobotom ( 13. listopadu 2018 21:09 )

V češtině se skloňuje žena - ženě. Stejně tak Nitra - Nitře. A slovo kráska samozřejmě slouží jen k přilákání více čtenářů, jak to v bulváru bývá zvykem.

lunatic ( 13. listopadu 2018 10:11 )

Z honu,kde mě mají zastřelit bych se předem zdvořile omluvil...

rbwtrnava ( 12. listopadu 2018 07:40 )

je to v pohode. akou zbranou vladnes, takou aj sejdes... aspon vidno, aky su ti polovnici uchylaci a zabijaci... vsetko to "staranie sa o zver" je len zamienka na uchylnu prestrelku a vrazdenie.. a ako to vyzera je aj vysledok tejto dievciny... burani!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání