Paní Šárka Ebenová (90) je na traumatologii v motolské nemocnici. „Pan Eben za ní každý den dochází, je jí nablízku,“ řekl deníku Aha! důvěryhodný zdroj. Podle něj se slavný moderátor chystal za milovanou maminkou i po StarDance.

Na přímý dotaz ohledně zdravotního stavu mámy ale Eben nereagoval. Traumatologická část Ortopedické kliniky Fakultní nemocnice Motol pečuje o pacienty s úrazem. Je tedy více než pravděpodobné, že si paní Ebenová nějaký přivodila, a proto skončila na tomto oddělení.

Co přesně se stalo, ale není jasné. Sám Marek Eben podle našich informací v posledních dnech překopal veškerý svůj program a plně je k dispozici jak mamince, tak i jejím lékařům. Všichni paní Ebenové drží palce, aby se ze zdravotních obtíží dostala.

Ebenova maminka byla sestrou světoznámého hudebního skladatele Ilji Hurníka (†90). Markův otec byl také komponista a především hudební pedagog a mistr klavírní improvizace Petr Eben (†78). Po dlouhé nemoci zemřel 24. října 2007.

LESK: Eben utíkal po StarDance do špitálu, kvůli mámě! A rychlý porod Absolonové!

Video
Video se připravuje ...

Eben utíkal po StarDance do špitálu, kvůli mámě! A rychlý porod Absolonové! Luboš Procházka

Fotogalerie
22 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva