Erbová o svých traumatech promluvila v TopStar magazínu televize Prima. „Je to lepší. Určitě se ale netajím tím, že chodím pravidelně na terapii, můj terapeut je výborný. Ten čas byl dlouhý, kdy jsem se o sobě doslýchala a dočítala velmi intimní, důvěrné a hanlivé věci, které četla i moje dcera a její spolužáci. Z toho jsem byla psychicky špatná,“ říká Erbová.

Hovoří hlavně o lidském zklamání. Hodně mě to mrzelo a už jenom to, že jsem naproti sobě měla bývalého manžela, bylo těžké. Jsem přesvědčená, že něčeho takového by nebyl schopen. Vůbec to zrealizovat, natož to vymyslet. Tomáš byl výborný hráč a tak si ho chceme uchovat v paměti. Myslím si, že ty myšlenky jsou odjinud, ale nebudeme zatím hodnotit,myslí si. Na exmanžela ale tak úplně nezanevřela.

Teď už by jen chtěla mít za sebou soudy o alimenty. Jenže jejich konec je v nedohlednu. „Není to vyřešené, jsme bohužel zase v odvolání, byť jsem přistoupila na tatíkovy požadavky. V odvolání jsou rozporovány i ty požadavky. Jestli to budou dva tři roky nebo pět let?“

VIDEO: Státní zástupce o soudu s Řepkou: Jeho vysvětlení není věrohodné!

Video
Video se připravuje ...

Státní zástupce o soudu s Řepkou: Jeho vysvětlení není věrohodné! Blesk TV

Fotogalerie
84 fotografií