Teď už bývalý hokejista kanadského Montrealu plánuje brzký přesun zpátky domů do Čech, Vondráčková však zatím podle všeho plánuje zůstat v Kanadě i po manželově odchodu. Koncem léta se přestěhovala do nového domu, obě děti tam chodí do školy, respektive do školky, Lucie natáčí další film… Přesto že ji od toho Plekanec ihned po oznámení rozvodu zrazoval. Už tehdy asi tušil, že v Kanadě budoucnost nevidí.

Ve dnech, kdy se navíc řeší, jestli konec jeho zaoceánského angažmá, kvůli kterému přijde o miliony, jež mu ještě letos měly přistát na účtě, bude mít vliv na výši Lucií požadovaných obřích alimentů, Tomáš zveřejnil na sociální síti záhadný vzkaz.   

Poněkud záhadný vzkaz Tomáše Plekance na Facebooku
Autor: Facebook

„Ani miliony dolarů v NHL nestojí za to, aby tihle dva byli nešťastní a bez obou rodičů. Slíbil jsem jim, že Montreal je v zámoří můj poslední klub. Teď je čas na návrat domů. Děkuju Montrealu za vše a děkuji českým fanouškům za přízeň. Letím na vyšetření k Pavlu Kolářovi a po něm budu řešit nabídky v Česku,“ napsal Plekanec.

Co jeho vzkaz znamená? Vrátí se tedy nakonec, přestože nechtěla, do Čech i Lucie s dětmi? Dohodli se rozvádějící manželé na smíru? To ukáží nejbližší dny, možná hodiny…

Fotogalerie
56 fotografií