Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víkend ve znamení MMA. O2 TV Sport odvysílá OKTAGON 10 i XFN 14 z Bratislavy

Autor: spo

Fanoušci bojových sportů mají před sebou víkend, na který budou dlouho vzpomínat. Televize O2 TV nabídne očekávaný galavečer OKTAGON 10, kde vyvrcholí třetí série unikátní a populární reality show OKTAGON Výzva. V pražské O2 areně se představí bojovníci ze světově nejprestižnějších organizací jako UFC nebo Bellator. Přímý přenos startuje v sobotu od 20.00 hodin. Naopak organizace XFN se představí v Bratislavě, kde mezi největší lákadla patří hvězdný Karlos Vémola nebo jeden z nejlepších slovenských bojovníků Ivan Buchinger. Všechny zápasy z XFN 14 vysílá stanice O2 TV Sport v neděli od 19.00 hodin.

Galavečer smíšených bojových umění OKTAGON 10 bude pro českou i slovenskou scénu opravdu velkou událostí. Vyvrcholením v podobě hlavního zápasu je vystoupení slovenského šampióna prestižní ruské organizace Fight Nights Global - Tomáše Deáka (18-9). Toho čeká dravý bojovník z USA - Cory Galloway (11-6).

Tahákem pro fanoušky bude i jeden z nejočekávanějších zápasů poslední doby, a sice titulová bitva welterové váhy mezi českým Davidem Kozmou (23-10) a slovenským Gáborem Borárosem (16-5).

Přijde i na korunování nového šampiona třetí série reality show OKTAGON Výzva. V sázce je kontrakt na 10 tisíc euro. Vůbec prvním českým vítězem show se chce stát Jakub Dohnal. Naopak jeho soupeř, Karol Ryšavý, by rád zosnoval slovenský "hattrick" . Diváci O2 TV uvidí i šampiona Bellatoru Attilu Végha, kterého čeká velezkušený Brazilec. Chybět nebude ani miláček publika a idol žen Miloš Petrášek, jehož soupeřem se stal protivník z elitní stovky, který má zkušenosti i z UFC.

V neděli 18. listopadu se diváci mohou těšit na další show v podání předního českého MMA bojovníka Karlose "Terminátora" Vémoly, jenž bude hlavním tahákem galavečera XFN 14. Jeho soupeřem bude o čtyři roky starší Moise Rimbon ze Spojených arabských emirátů (25-11), který neprohrál před časovým limitem od roku 2002. V Bratislavě se v kleci objeví například i Ľudovít Klein, Miroslav Štrbák, Vojto Barborík a Roland Čambal, návrat do ringu absolvuje nejúspěšnější slovenský profesionální boxer Tomáš Kovács. Slovák Ivan "Buki" Buchinger (34-6) a Khasan Askhabov (16-2) si to rozdají o titul šampióna pérové váhy.

Stanice O2 TV Sport exkluzivně vysílá kromě OKTAGONU a XFN i přímé přenosy dalších nejslavnějších domácích MMA organizací - Heroes Gate, Fusion Fight Night (FFN) a Fight Night West (FNW). Nabídka zahrnuje také prestižní galavečery organizace M-1 Global.