„Přemýšlím a nemůžu si vzpomenout, co jsem vám to dnes chtěla povědět. Hm, teda nic důležitého. Tak už jen, na sklonku dne – mějte hezký večer,“ napsala Dara na Instagram ke své fotce ve flitrované mikině. Zdánlivě naprosto neškodný příspěvek, jenže kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

Někteří její odpůrci se tak hned chytili toho, že v příspěvku vlastně nic neřekla a jen naznačovala. „Tak nepřemýšlej a už přestaň! Myslím, nebejt toho Instagramu, za pár dní se z toho zblázníš! A zhroutíš!“ opřel se do ní v komentářích kdosi jménem Martin a vyčetl jí, že se chová hloupě. „Přehnané a trapné svým způsobem. Můj názor!“

Rolins nenechala slova bez odezvy a očividně si jen klepala na čelo, proč ji člověk bezdůvodně napadá. „Martinku a tebe co žere? Tak mě přepni, vypni, ideálně se starej o sebe a o lidi, kteří tě nevytáčejí do modra jak já. A máš klid,“ utřela ho a na její stranu se postavili i její fanoušci.

Jenže útoky pokračovaly zase z jiné strany. V souvislosti s tím, že se totiž blondýnka na snímku neusmívá, ale vypadá spíše zachmuřeně a zamyšleně, začali někteří jedinci usuzovat, že se opět jedná o jakési smutnění kvůli rozchodu s Rytmusem a jeho nové lásce k moderátorce Jasmině Alagič (29). Daro a tebe něco žere, ale v každé řiti, vždyť jen přeješ Jasmině krásný život s Patrikem a pod tím je naje*aných fotek – ty, Patrik na zádech tvoji Lauru, potom aspoň pětkrát fotky s Patrikem. Když poslouchám, jak jim to přeješ, je mi na nic,“ vyčetl jí kdosi.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Vždyť ty jsi už chorá, dej se léčit, svoje myšlenky o Patrikovi už nech doma, a když chceš vzpomínat, otevři šuplík, vyndej fotky a zase je pak schovej,“ pokračoval člověk, který pravděpodobně patří mezi velké příznivce Rytmuse. Ostatně použil v podstatě i jeho slova, jelikož i rapper v minulosti skrze sociální sítě bývalé partnerce vzkázal, že je ‚chorá‘ a měla by dát jemu a jeho Jasmině konečně pokoj.

Tak daleko jako neznámý hater ale přece jen nedošel, protože ten Slovence vzkázal ještě toto: „Jsi zlá osoba, jen ten tvůj násilný úsměv je už na prd, ty máš jediné štěstí, že jsi zpěvačka, jinak tě lidi, za co to děláš, zakopou pod černou zem.“ Takto drsná slova si snad ale zpěvačka nezaslouží.

S Vrbovským sice rozchod oznámili již letos v březnu a podle něj byli od sebe ještě o něco déle, ale je pochopitelné, že ji ranilo, když se Rytmus tak brzy „oklepal", našel si mladší krásku a začal s ní cukrovat, jako by byla v jeho životě jedinou láskou. Kromě toho se začal tvářit, jako by sedmiletý vztah s Darou pro něj nic neznamenal a snažil se minulost vymazat. Jenže když jeho expartnerka naznačila, že se jí něco takového nelíbí, strhla se na ni odevšad jen kritika.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
112 fotografií