Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Popálená Týnuš Třešničková se ozvala z nemocnice: Stále je UPOUTANÁ NA LŮŽKO

Snad bude moct být nadále youtuberkou.
Zdroj: reprofoto youtube.com
+ Dalších 30 fotografií
Zprávy z Turecka
Budou to už dva měsíce od bolestivého zranění Týnuš Třešničkové (22). Z istanbulské restaurace, kde ji popálily šlehající plameny, putovala rovnou do nemocnice. Teď se znovu ozvala fanouškům a z fotky jasně vyplývá, že je pořád upoutaná na lůžko. Přitom se má už za několik dní vrátit z Turecka domů.

Je návrat Týnuš Třešničkové do Česka ještě před Vánoci v ohrožení? Popálená youtuberka, kterou léčí v istanbulské nemocnici, se s fanoušky podělila o novou fotku. A vypadá to, že z postele vstává zatím jen zřídkakdy.

Třešničkovou totiž tento víkend navštívil její přítel Viktor, jehož ruka jde na snímku rovněž vidět. A byl to právě on, který přesvědčeně tvrdil, že vánoční svátky už bude Týnuš slavit v teple rodinného krbu.

"Týnuš neprodělala žádnou operaci. Je léčena krémy. Ani na mně nejsou žádné následky z osudného výbuchu, takže následky na tváři nemá ani Týnuš," říkal před časem Viktor s tím, že léčba postupuje rychle a návrat domů už není otázka měsíců, ale pouhých týdnů.

Další podivností je fakt, že Třešničková za celou dobu nezveřejnila žádnou fotku své tváře. Proč, když podle Hajíčka má obličej v pořádku?

Na tyto nesrovnalosti nám snad Týnuš odpoví, až bude skutečně zpátky v Česku. Lékaři ji propustí, až to její zdravotní stav umožní. Teď nezbývá než popřát, aby se z nemocničního lůžka dokázala přemístit na letiště co nejdřív!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy