Zatímco u dospělého člověka není šest měsíců nijak zvlášť dlouhá doba, u miminek je první půl rok na světě už pořádným důvodem k oslavě. Toho se ostatně drží i Lilia Khoutsnoudinova, která svou čerstvě půlroční dcerku Isabelku vzala do katedrály Sagrada Família v Barceloně.

„Dnes půl roku spolu na zemi. Slavíme!“ napsala při té příležitosti na Instagram k pár snímkům, na kterých drží dcerušku v náručí a většinou ji pusinkuje na tvář. Na jedné fotce jsou pak dámy dokonce i s tatínkem Isabely Karlem. Holčičku s baculatými tvářičkami zde pyšně líbají oba rodiče najednou, z každé strany jeden.

Na každého, kdo je takto viděl, museli jistě zapůsobit jako mladá rodinka plná lásky. Nikdo by asi nehádal, že Janeček má kromě své »kněžky« Liliy, s níž ho spojil rituální obřad v Bhútánu, ještě první a oficiální manželku Mariem Mhadhbi (34). Ovšem s tou je poslední dobou vídán méně a méně.

Zatímco dříve miliardář své dámy bral do společnosti skoro rovným dílem, tedy na jednu akci přišel s Tunisankou Mariem, na další s Liliou, teď jako by se po matematičce a statičce zem slehla. Naposledy se manželé spolu ukázali na březnovém předávání cen Český lev, kde řádili jako dva puberťáci. On ji líbal a zvedal do náručí, až jí zpod sukně vykoukl rozkrok. Jenže od té chvíle už se nic podobného neopakovalo a Janeček svou ženu už ani nezmiňuje na sociálních sítích.

Na jejich společného syna ovšem nezapomíná. Naopak s chlapečkem, který shodou okolností teď také slavil narozeniny, rovněž sdílel společnou fotku. „Dnešní den je pro mě výjimečný. Mému synovi Yaniskovi jsou dnes tři roky a mé dceři Isabelce přesně šest měsíců. Jsem vděčný Vesmíru, že mohu být otcem všech svých naduvěřitelných dětí," napsal bigamista v příspěvku na Instagramu.

VIDEO: Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
100 fotografií