V tradičním natahování před vyhlášením si první oddechla Veronika Arichteva. V tu chvíli už bylo jasné, že Damoklův meč visí nad Danielou Písařovicovou, která měla od porotců nejhorší hodnocení. Jiří Dvořák, David Svoboda i Pavla Tomicová totiž opět zářili.

Moderátorka České televize neskrývala zklamání. „Mám jednu smutnou zprávu. Nepřipravila jsem si totiž řeč. Chtěla bych poděkovat tanečnímu partnerovi, který se mnou měl trpělivost, děkuji porotě, která mě inspirovala. My vlastně i v Událostech po studiu tančíme, takže tam pár kroků taky udělám,“ rozloučila se s kolegy i diváky.

V průběhu večera si také moderátor Marek Eben neodpustil narážky na vyhořelé auto tanečníka Pavly Tomicové Marka Dědíka. „Takhle to vypadá, když si hrajete s ohněm,“ smál se poté, co Dědík s Tomicovou předvedli tanec mezi planoucími pochodněmi. K dobru pak dal také historku, kdy se jeho soused prý jednou vracel do hořícího auta pro cigarety. Vzhledem k tomu, že Dědíkovo auto se zřejmě stalo objektem útoku neznámého žháře, nebylo to žertování moc vhodné a Dědík se žertu ani moc nesmál.

Ze soutěže už vypadli Monika Bagárová (24), Adam Mišík (21), Daniela Šinkorová (45), Richard Genzer (51) a Dalibor Gondík (48).

Fotogalerie
42 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva