Časopis dTest

Kupujete někdy mraženého lososa? Může vám přijít vhod náš test mražených filetů z lososa. Dozvíte se mimo jiné, jak jsou na tom filety s přidanou vodou nebo zda je losos opravdu tučnou rybou.

Pokud toužíte po kvalitním zvuku k vaší televizi, řešením může být soundbar. V testu soundbarů jsme nechali otestovat 35 modelů se subwooferem i  bez něj. Který si vybrat?

V aktuálním testu tyčových mixérů jsme se především zaměřili na to, s čím vším a jak efektivně vám jednotlivé modely pomáhají v kuchyni nebo nakolik snadno se ovládají.

Jak dobře uchovávat potraviny? Po nějakém čase přinášíme test chladniček – tentokrát v populární variantě s mrazničkou dole. Nahlédněte do aktuálního vydání, které modely obsadily nejvyšší příčky.

Připomíná vám vůně skořice vůni Vánoc? V posledním letošním vydání přinášíme test mleté skořice. Zda vzorky vyhovují všem požadavkům, se dočtete v našem testu.

Jako každý rok přinášíme test tabletů různých cenových kategorií i různých velikostí. Přinášíme i tipy pro více i méně náročné uživatele.

Mikrovlnná trouba se stala pro většinu z nás nezbytným pomocníkem v kuchyni. Otestovali jsme 23 mikrovlnných trub – např. jak dovedou ohřát jídlo, rozmrazit maso, jakou mají spotřebu nebo jak jsou bezpečné.

Uděláte si vaječný likér doma nebo raději sáhnete po tom z obchodu? Porovnali jsme několik vzorků těchto likérů. Chcete vědět, co do nich vlastně patří?

Vyznáte se v typech nožů? Přinášíme vám tipy jak a na co který používat i jak o ně pečovat.

Finanční rubrika se věnuje úvěrům, v právní rubrice se dočtete o nejčastějších omylech při reklamaci a jak je to nájmem a placením poplatků za služby.

Jednotlivá vydání si mohou prohlížet pouze přihlášení uživatelé. Pokud nepatříte mezi předplatitele, a nemáte tedy přihlašovací údaje pro přístup na naše stránky, pořiďte si předplatné, ke kterému je dostanete. Měsíční předplatné můžete získat již za 129 Kč.

Objednat předplatné

Přihlásit