Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Velký přehled majetku hvězd StarDance: Podívejte se na bydlení Dvořáka a spol.!

Jiří Dvořák žije na Suchdole.
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 34 fotografií
Velká galerie
Nejenom že mají hvězdy StarDance špičkovou péči během přenosů, ale po odvysílání se vracejí do svých domovů, kde rozhodně nestrádají. Převážná většina žije v Praze, ale jsou tací, kteří dávají přednost životu na venkově. Kdo vlastní byty a kdo domy?

Taneční pořad StarDance se těší velké oblibě. Lidé se na něj dívají s chutí u televizních obrazovek už jen kvůli tomu, že je vidět, jak moc to baví samotné soutěžící. Ti stráví hodiny a hodiny tvrdé dřiny na tom, aby byl jejich taneční výkon co nejlepší.

V současné době zbývají v soutěži čtyři páry. Veronika Arichteva a tanečník Michal Necpál, Pavla Tomicová a Marek Dědík, Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková, David Svoboda a Veronika Lálová. Kde vlastně soutěžící po přenosu skládají hlavy, ať už se jedná o ty, co v soutěží stále figurují, nebo o ty, co už v minulosti vypadli.

Skvěle je na tom herec Jiří Dvořák, který se může chlubit byty v ulici Za Sokolovnou v pražském Suchdole, ale i bytem v Modřici v ulici Sadová. O moc hůř se rozhodně nemá pětibojař David Svoboda. Ten má byty též dva. Jeden byt má v Dejvicích v ulici Zelená, druhý v ulici Valečovská na Proseku.

Moderátorka Daniela Písařovicová disponuje jedním bytem v ulici Čajkovského, Adam Mišík se usídlil v Bubenči v ulici Keramická. Dalibor Gondík se o majetek dělí s manželkou. Vlastní s ní dům v Rudné, v ulici V Zahradách a byt na Novém Městě v Praze v Žitné.

Vtipálek Richard Genzer (51) má dům v klidných Kunraticích na okraji Prahy v ulici K Betáni. Na snímky jednotlivých domů se můžete podívat v naší galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy