Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soud s Tomášem Řepkou (50), který byl obžalován ze zpronevěry, byl ve čtvrtek odložen na únor. Fotbalista se soudu ale stejně neúčastnil a nechal se omluvit svým právníkem.

Den předtím ale na křtu své nové knihy nemohl chybět. Společně s bývalým obráncem pražské Sparty a reprezentace dorazili na křest i jeho nejbližší - maminka Helena se svým manželem Honzou a samozřejmě Řepkova přítelkyně Kateřina Kristelová (44).

Řepka s maminkou ochotně pózoval a bylo vidět, že byl moc rád, že na křest jeho knihy dorazila. Nedávno musel Řepkovi doslova spadnout kámen ze srdce, když mu Krajský soud v Brně snížil trest v kauze falešných inzerátů na eskortní služby, které poškodily jeho exmanželku Vlaďku Erbovou.

Řepkovi soud udělil trest 300 hodin obecně prospěšných prací, jeho partnerka Kateřina Kristelová naopak vyfasovala tři měsíce odnětí svobody s podmínkou na jeden rok. Řepkovi přitom hrozilo šest měsíců vězení. A kvůli kauze zpronevěry může dostat další trest.

Reklama

Další články

Načítám