Hlavní obsah
Článek

Prvními finalisty StarDance se během sobotního přenosu stali Marek Dědík s Pavlou Tomicovou a Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou, k nimž později, po dalším hlasování, tentokrát pouze diváků, přibyli David Svoboda a Veronika Lálová. Před branami finále tak vypadli a na čtvrtém místě skončili Veronika Arichteva a Michal Necpál.

Po postupu prvních dvou finálových dvojic čekal zbytek soutěžících ještě jeden tanec. Páry si vybraly samy, takový, který jim sedl nejlépe.

Lálová se Svobodou zatančili energické a vášnivé paso doble, Arichteva s Necpálem pak zvolili elegantní valčík. Obě dvojice byly skvělé, což ocenil i nejtvrdší z porotců Zdeněk Chlopčík. „Vzchopit se po tom šoku, když jste zjistili, že v tom finále nejste, a takhle zatančit, já smekám,“ řekl.

Nerozhodným hlasujícím divákům to svými komentáři neusnadnili ani Tatiana Drexler, Radek Balaš a Václav Kuneš, všichni nacházeli pouze slova chvály. Rozhodnutí však bylo jen na fanoušcích.

Veronika Arichteva po vypadnutí poděkovala nejen svému tanečnímu partnerovi, ale také v publiku sedícímu manželovi, režisérovi Biseru Arichtevovi. „Děkuju ti, vím, že to se mnou nebylo lehké,“ řekla. Zároveň uvedla, že i když je jí líto, že si ve finále nezatančí, vypadnutí nebere jako prohru. Od začátku totiž avizovala, že s tancem moc nekamarádí, špatně se jí učí a pamatují choreografie, takže dostat se do devátého kola pro ni byl úspěch.

Michal pak dodal dík všem, kteří se na soutěži podíleli a kteří mu umožnili se jí zúčastnit.

Reklama

Další články

Načítám