Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Arichteva po prohře ve StarDance propukla v pláč. Fanoušci se za to brutálně obuli do Kostkové

+ Dalších 17 fotografií
Veronika Arichteva (32) už si o vítězství ve StarDance může nechat jenom zdát, protože vypadla. Do poslední chvíle si ale myslela, že tomu tak není. Možná i proto prohru tak těžce snáší. Za zmatky během vyhlašování prý může moderátorka Tereza Kostková (42). Proč?

V přímém přenosu StarDance jste mohli vidět čtyři páry, kterými byly: Veronika Arichteva a tanečník Michal Necpál, Pavla Tomicová a Marek Dědík, Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková, David Svoboda a Veronika Lálová

Tomicová s Dědíkem a Jiří Dvořák s Lenkou Norou Návorkovou postoupili do finále s přehledem. O místo ve vysněné trojici se museli "poprat" tancem herečka Veronika Arichteva s Michalem Necpálem a pětibojař David Svoboda s Veronikou Lálovou.

Výsledky ovlivňovali jak jinak než fanoušci svým hlasováním. Při konečném vyhlášení moderátorka Tereza Kostková (42) prohlásila, že do finále postupuje Veronika...a chtěla mluvit dále, jenže Arichteva zajásala. Myslela si, že je řeč o ní, ale nebyla.

Do finále postoupila Veronika Lálová a David Svoboda, u něhož si všichni mysleli, že vypadne Kdyby Kostková začala příjmením, udělala by lépe. U Arichtevy pak obrovské štěstí střídal strašlivý smutek, za což jsou fanoušci na moderátorku naštvaní.

"Je to jen soutěž, ale Kostková to posrala. V takové důležité chvíli, navíc když tam má dvě Veroniky a vždycky přeci ty páry uvádějí jménem té celebrity a ne profesionálního tanečníka, tak to se jí opravdu hodně nepovedlo," píše na sociální síti Nela B.

"Bylo mi Veroniky hrozně líto, jak se napřed radovala, a pak o to větší zklamání. Že mají na konci dvě Veroniky věděli půl hodiny, tak se nad tím mohli zamyslet," notuje jí Lenka Z.

"Ta Tereza to obrovsky podělala, přišlo mi to fakt blbé od profi moderátorky," přidává se Janka Š. Tereza Kostková se tak bude muset s kritikou vyrovnat, jelikož jí nebude málo, ale je jasné, že chybka se do přímého přenosu vždycky nějak vloudí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy