Hlavní obsah
Článek

Jako každý z účastníků od něj občas dostala pořádný „výprask“, nakonec se ale Veronika Arichteva (37) od nejpřísnějšího z porotců StarDance Zdeňka Chlopčíka dočkala i uznání. Nejen za skvělé tango, které při semifinále s Michalem Necpálem zatančila, ale obecně. To si ještě před pár měsíci, vzhledem k jejím začátkům, nedovedl představit asi vůbec nikdo.

„Od prvního kola bylo vidět, že je Veronika hrozně nervózní a ta nervozita ji svazovala,“ řekl po skončení přenosu Chlopčík a Arichteva by jistě souhlasila. Téměř v každém medailonku z jejích úst zaznělo, jak jí to nejde, těžko se jí pamatují choreografie, pletou se nohy.

Necpál se ale projevil jako výjimečně dobrý mentor a Veronika se pod jeho vedením s každým dalším kolem, přestože si sama nevěřila, zlepšovala. To uznal i Chlopčík, podle kterého poslední výkony Veroniky a Michala byly těmi nejlepšími. „Ale jak je to ve StarDance zvykem, vždy když ten pár zatančí svoje maximum, tak většinou vypadne,“ krčil rameny porotce.

Arichteva s Necpálem včera skončili po hlasování diváků, kteří rozhodovali mezi nimi a Veronikou Lálovou a Davidem Svobodou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám