Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Stres a hádky! Dnes na partnera raději ani nemluvte! Je tu nejhorší den v roce

Stres a hádky! Dnes na partnera raději ani nemluvte! Je tu nejhorší den v roce
Zdroj: profimedia.cz
Nejhorší den
Bad Day aneb dnešek jako nejhorší den v roce. 11. prosinec je podle statistik depresivní a hrozivý den, kdy dochází k úbytku financí, hádkám a rozpadům vztahů. To jsou dny, které nechce zažívat nikdo. Právě 11. prosinec je podle odborníků den, kdy na veřejnost nejvíce dopadá předvánoční shon. A velký vliv bude mít i na partnerské soužití. Na co si dát dnes pozor? A nechcete raději zůstat celý den pod peřinou?

Podle odborných analýz je právě tento den označován jako nejvíce rozchodový. Vánoce se blíží, napětí stoupá a nejeden vztah nezůstává bez hádek. Vliv na to mohou mít i finance a hádka na sebe nenechá dlouho čekat: ,,Kolik jsi zase utratila?“, ,,Ještě toho nemáš dost?“ Dalším podnětem pro hádku mohou být i neshody, jak a kde budou partneři slavit Vánoce a proč zrovna tohoto anděla jsi dala na okno! Vztah některých bude znamenat katastrofu, protože dnes nedokáží vytvořit harmonické spojení, které je ovlivněno tímto temným datem.

Rozchod před Vánocemi? Asi ten nejhorší! Bohužel dnešní den vám nepřeje! Pokud však překonáte dnešek, riziko rozchodu v dalších dnech klesá. Rozchod o Vánocích nehrozí. Další dramata vedoucí až k rozchodům se odehrávají až na jaře.

Absence sexu se dnes projeví

Zkuste si uvědomit četnost a kvalitu vašeho sexuálního života, i to může mít pro dnešek negativní dopad na váš jinak obláčkový vztah. Pokud zanedbáváte své tělesné potřeby, může ve vás vzrůstat nevědomý hněv nebo frustrace, která se dneškem projeví. Ta zase může vést ke zbytečným konfliktům ve vašich vztazích. Jste-li s něčím nespokojeni, naučte se o svých základních potřebách mluvit a nespoléhejte se na to, že vám partner či partnerka budou číst myšlenky.

Temnota 11. prosince

Slunce vypouští špatné síly, které lidem v zimních dnech jen přitěžují. 11. prosinec je temný, a hvězdy pak vyloženě radí, aby se lidé dnes starali především o sebe, neměnili zažité rituály a veškerá důležitá rozhodnutí raději odložili na jindy. Mohli byste jimi totiž zásadně ovlivnit nejen příští rok, ale rovnou celý život! Jinými slovy, dnešek raději stravte pod dekou a s filmy. Pro jistotu. V takto nepříjemný den je také důležité nešťourat se v minulosti a žít přítomností.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy