Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

DĚSIVÉ PROROCTVÍ Baby Vangy na rok 2019: Meteorit, atentát a přírodní APOKALYPSA!

Baba Vanga.
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
VĚŠTBA
Baba Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, je již 22 let po smrti, ale její děsivá proroctví straší svět dodnes. Na rok 2019 předpověděla hned dvě šokující události, které zasáhnou lidstvo!

Jedna z nejznámější věštkyň Baba Vanga, která předpověděla teroristické útoky na dvojčata 11. září 2001 i Brexit, řekla i to, co se stane v roce 2019. Podle jejích slov část Asie zaplaví tsunami, nastane evropská hospodářská krize a Rusko zasáhne obrovský meteorit.

Další její vize na rok 2019 se týká také Putina. Podle jejích slov má jít o atentát. Také mluví o záhadné nemoci prezidenta USA Donalda Trumpa, která mu způsobí potíže se sluchem. Putin by si měl dávat pozor na vlastní muže, jelikož atentát má spáchat někdo z jeho ochranky. Sám Putin přiznal, že několik pokusů o atentát už zaznamenal, a proto si najal vlastní ostřelovače.

Její předpověď o Trumpově záhadné nemoci není od věci vzhledem k faktut, že prezidenty Kuby a Číny letos postihlo onemocnění, které způsobilo problém se sluchem. Trump si má kromě svého zdraví dávat pozor na svoji rodinu. Ta se má podle předpovědí stát součástí dopravní nehody.

Stejně jako předpověděla tsunami v roce 2004, tak v roce 2019 má přírodní katastrofa ve velké míře poškodit Pákistán, Indii, Čínu a část Indonésie.

Baba Vanga se narodila v Makedonii a v raném dětství přežila silnou bouři, při které přišla o zrak, ale zároveň nabyla věštecké schopnosti. Těsně před smrtí v roce 1996 řekla, že její schopnosti zdědí desetiletá holčička ve Francii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy