Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Vánoční pohoda se v Ulici nekoná: Podváděné Veronice se zapálí lýtka a promění se v mrštnou couru

+ Dalších 12 fotografií
GLOSA: V Ulici se schyluje k pořádnému průšvihu. Dost na tom, že Martin Maléř má velký problém a neví, jak z něj, i jeho žena Veronika si právě zadělává na něco podobného. Martin se stále potácí mezi dvěma ženami, číšnicí Šárkou a věrnou ženou Veronikou. Jenomže ani Veronika nezahálí a přijímá pozvání na neoficiální rande. O co přesně jde?

V Ulici začíná jít do tuhého. Rodina Maléřů ani nemá tušení, do jakého problému se řítí. Je prakticky možné, že po Vánocích dojde k dost nepříjemnému rozvodu. Všichni už moc dobře vědí, že Martin Maléř má zaděláno na pořádný průšvih.

Spustil se s číšnicí Šárkou a nyní neví, jak ten kolotoč zastavit. Šárka byla do Martina kdysi dávno zamilovaná, ale rychle od toho upustila, protože nechtěla ukrást otce od rodiny. Jenomže Martin Maléř se do problému zatáhl znova a sám.

Několikrát se už s Šárkou líbal a ta se do něj opět zamilovala. Jenomže Martin začíná couvat a to se Šárce nelíbí. Jestli si ale myslí, že na něj doma čeká a navždy bude čekat jeho milovaná Veronika, tak to se záletník sakra mýlí.

Veronika totiž není žádná hlupačka a nezájmu svého muže si všimla. Nenabrnkla si ale nějakého číšníka nebo barmana, ale rovnou bohatého podnikatele, který ji už nějaký ten pátek zásobuje pěkně drahými dárky.

Tentokrát ale Veroniku pozve do divadla a následně hodí řeč u skleničky vína. Veronika se na schůzku pořádně ohákne a z vesnické buranky se najednou před movitým podnikatelem zjeví nádherná a sexy kost, kterou byste ohli hned první večer.

Rozvine se jejich přátelský vztah v něco víc? Budou milenci? Opustí Veronika Martina? Nejenom Vánoce, ale i nový rok bude v Ulici hodně peprný.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy