Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kristina Kloubková o své lásce z poroty StarDance: Slova o Václavu Kunešovi plná něhy!

Václav Kuneš a Kristina Kloubková
Zdroj: Facebook
+ Dalších 8 fotografií
DOJEMNÉ VYZNÁNÍ
Nedávno oslavili roční výročí vztahu a vypadá to, že příští rok do toho praští, možná taky přijde mimčo, které si oba přejí. Moderátorka zpravodajství Novy Kristina Kloubková (41) se může láskou zbláznit k tanečníku a choreografovi Václavu Kunešovi (43), jenž momentálně okouzluje divačky v porotě StarDance. Jaká krásná slova o něm řekla?

„Jaký je Vašek Kuneš? První, co mě napadne, je to, že je otevřený. Má hrozně dobré srdce, je skvělý šéf, choreograf. Taky je výborný partner a gentleman, což je v dnešní době hodně nezvyklé. A je to rovný chlap, na kterého se mohu spolehnout,“ řekla eXtra.cz Kristina Kloubková

Ta už si ve vztazích zažila svoje, takže má s čím porovnávat. Dva roky byla vdaná za Alana Bastiena, otcem její dcery, šestileté Jasminy, je pak Karel Moravec.

Úspěchy ve světě

Kuneš, který je v porotě StarDance nováčkem a možná i proto je někdy na soutěžící až moc hodný, má jedenáctiletou dceru Aine (jde o keltské jméno, které znamená Královna víl). Bydlí však v Japonsku se svou matkou, takže s tátou se vídají jen párkrát ročně.

A kdo že Václav vůbec je? Účinkování ve StarDance vzal s povděkem, protože i když je ve své profesi po celém světě pojmem, na domácí scéně dosud moc známý nebyl.

Přitom má za sebou opravdu obrovské úspěchy. Tenhle chlapík, který vystudoval pražskou taneční konzervatoř, s tancem a choreografiemi procestoval celý svět. Je taková trsající celebrita a za sebou má i nominaci na nejlepšího tanečníka Evropy.

Láska ke Kloubkové

Mimo kontinent Afriky je jen málo zemí, které by kvůli práci nenavštívil. V Česku pak založil taneční soubor 420PEOPLE (podle mezinárodní telefonní předvolby pro ČR), který pracuje s umělci z celého světa a jehož představení jsou na dlouho dopředu vyprodaná.

S Kristinou se dali dohromady kuriózně. V jednom baru k němu přišla, jestli náhodou není jejím spolužákem z konzervatoře. Znají se skutečně přes čtvrt století. Ale zatímco tehdy se vzájemně asi vůbec nezajímali, tentokrát jiskra přeskočila okamžitě a za pár dnů už Kloubkovou doprovázel nový přítel i do společnosti. A opravdu už hovoří i o vdavkách

Dnes je Václav Kuneš své lásce vděčný za to, jak mu pomáhá se StarDance. Nebýt jí, možná by před kamerami jen drmolil. Kristina mu totiž pomáhá učit se mluvit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy