Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bezvládné tělo dívky (†15) našli ve vaně: Udělala fatální chybu, kterou dělá každý druhý z vás

Irina Rybnikovová byla nadějná sportovkyně.
Zdroj: Profimedia.cz
hloupá smrt
Irina Rybnikovová (15) z Ruska, která se věnovala bojovým uměním, zemřela poté, co jí do vany spadl telefon zapojený v síti. Patnáctiletou nadějnou sportovkyni tak usmrtil elektrický proud. Irina se věnovala bojovému sportu pankration, před dvěma měsíci vyhrála ruský šampionát a byla dokonce vybrána do reprezentace.

Naprosto hloupá chyba zabila teprve patnáctiletou Irinu Rybnikovovou. Ruská šampionka bojových umění se rozhodla, že si dá po těžkém dni vanu. Jenomže do ní si vzala i mobil, který byl připojený k nabíječce.

Místní média informují o tom, že dívku zabil elektrický proud. Nadějnou sportovkyni našli bezvládně ležet ve vaně její příbuzní. Z obrovské tragédie je celá rodina v šoku. "Zlomilo nám to srdce. Doma je bez ní všechno tak tiché a prázdné," komentovala hroznou událost Irinina sestra.

"Byla to skvělá osobnost, nejlepší kamarádka. Vždy snila o tom, že bude ve sportu úspěšná. Chtěli jsme se spolu přestěhovat do jiného města a tam vystudovat. Všichni ji milovali, byla společenská a velmi oblíbená," řekla kamarádka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy