Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Proč jsem zmizela za hranice? ŠÁRKA VAŇKOVÁ EXKLUZIVNĚ o svém tajném životě

Proč jsem zmizela za hranice? ŠÁRKA VAŇKOVÁ EXKLUZIVNĚ o svém tajném životě
Zdroj:
+ Dalších 10 fotografií
rozhovor pro eXtra.cz
Změnila od základu všechno. Sekla se zpěvem - svým mimořádným talentem a odstěhovala se za hranice Česka... Je jí moc dobře a užívá si život, který si vysnila. Řeč je o Šárce Vaňkové (31), kterou si lidé zamilovali nejen kvůli její osobnosti, ale i třeba kvůli její kráse a talentu. V soutěži Česko hledá SuperStar na mnohé kladně zapůsobila... Jenže showbyznys není jen to hezké. A po zklamání se rozhodla vydat jinou životní cestou. Odmítla všechna média a až teď udělala výjimku. Promluvila o svém současném životě pro eXtra.cz!

Mnozí mají v živé paměti šestnáctiletý talent, který se v historicky první SuperStar prozpíval až do finálových kol. Když se Šárka Vaňková objevila na pěveckém pódiu, nejen svým hlasem, ale i svou krásou donutila diváky u televize zpozornět...

S koncem soutěže se vydala na pěveckou dráhu. Zažila úspěchy, peníze, slávu... Ale i velká zklamání, která citlivého člověka zabolí u srdce. Nakonec se rozhodla, že zmizí nejenom z pěvecké branže a dala showbyznysu sbohem. Našla si vysněného muže a zamířila za hranice České republiky. O jejím životě se doposud jen spekulovalo. Někteří přišli s tvrzením, že je vdaná a že má možná už děti... Po dlouhém mlčení se rozhodla promluvit. Redakci eXtra.cz poskytla exkluzivní rozhovor.

Jak dlouho, Šárko, žijete na Slovensku?

Budou to tři roky. Nelituji tohoto rozhodnutí, protože jsem tu našla klid a jsem tu šťastná. Je pravda, že jsem se musela v určitých ohledech proměnit. Řekla bych, že v běžně pracujícího člověka, mám tu velmi úzký okruh lidí, ale zase na druhou stranu musím říct, že mi to vyhovuje, jelikož jsou všechny vztahy opravdové a upřímné. Je pravda, že mi velmi chybí chvíle s rodinou. Stýkáme se, ale ne tak často, jak bych chtěla. Ale kořeny našeho rodinného stromu nás drží pevně pohromadě a za to jsem vděčná. Miluji je.

Možná to u vás čekal málokdo, ale je vidět, že si umíte stát za svým rozhodnutím. Co vás vlastně k vedlo k odchodu z Česka?

Zavedla mě sem láska...

Máte tedy partnera, nebo manžela? Jste ve fázi, že přemýšlíte o dětech?

Mám skvělého partnera. Beru ho už po těch letech jako svého muže a lejstro pro mě zatím není důležité. Snad jednou až by přišlo na svět malé.... A přiznám se, že bylo období, kdy mi bušilo srdce při každým pohledu na kočárek nebo těhotenské bříško. Ale říkám si, že osud a příroda asi vědí, co dělají. Snad je opravdu vše tak, jak má být.

Jak jste řekla, proměnila jste se v člověka, který už nemá pěvecké závazky. Žije v uvozovkách obyčejný život... Čím se aktuálně živíte a lze to tak chápat, že jste kariéru zpěvačky ukončila definitivně?

Pracuji jako store managerka v jedné kosmetické firmě a make-up artistka. Je to super, netahám si práci domů, vím, co bude zítra, alespoň většinou, a komunikuji s lidmi, kteří mě neznají. Tudíž nemají možnost mě jakkoliv soudit. Je to očistný proces. Naučila jsem se, o čem to všechno doopravdy je. To, co žiji teď, je opravdové. Nic imaginárního, nic, z čeho bych byla smutná. Je to můj svět.

Ale jste zvyklá na Česko... Existuje vůbec možnost, že se do Česka vrátíte a opět byste se objevila na pěveckém pódiu?

Nevím, co by se muselo stát… Jediné, co by mě vrátilo nazpět je změna mého současného vztahu nebo nedej Bože zdravotní stav někoho z mých nejbližších. Každopádně, kdybych přemýšlela o návratu, tak bych už zřejmě nezpívala. Už teď jsem za zenitem a já to vím, protože jsem realista. Bavila by mě činohra, to ano, ale pěvecky se na to necítím a když člověk necvičí, tak se pak těžko vrací do formy. Každopádně je mnoho důvodů, proč jsem z této branže odešla, za tím si stojím a stát budu. I když samozřejmě na spoustu věcí vzpomínám s láskou a úctou a velkým díky, že jsem to mohla zažít a prožít.

Blíží se Vánoce... Jak je budete trávit a kdyby šlo splnit cokoliv, co byste si nejvíce přála?

Budeme s rodinou. Bez rodiny to nejsou ty pravé Vánoce a já bych si přála, aby to tak mohl prožít každý. A co bych si nejvíc přála? Aby si lidi neubližovali, byli k sobě upřímní, vlídní, laskaví a abychom byli všichni zdraví. Kéž by mi to Ježíšek splnil...

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy