Hořkosladké konce mívají velké lásky. Když jde o celebrity, veřejnost si brousí zuby na pikantní detaily. A jeden teď unikl. Tohle si Angelina Jolie za rámeček nedá. Většina matek na světě totiž nechápavě kroutí hlavou nad jejím výrokem. Podle jistého zdroje totiž měla svému 15letému synovi Paxovi údajně říci, že ho Brad NIKDY nechtěl adoptovat. Velmi to poškodilo vztahy mezi tátou a synem, ačkoliv Brad specificky takovou věc vůbec neřekl," tvrdí zdroj.

Když se totiž Angelina rozhodla pro adopci dalšího potomka, Paxe, jejich malá Shiloh byla na světě teprve necelý rok. Což byl pro partnerské soužití solidní záhul. Ale Angelina chtěla další dítě a také si ho prosadila. Brad si jen dovolil poznamenat, že je to možná už trochu moc, pořizovat si ještě jednoho syna, navíc tříletého chlapce, který nevládne úplně angličtinou. Ale zdroj tvrdí, že Angelina se nedala odradit a svoje si prosadila. Skoro to zničilo jejich vztah. Ale nakonec tuto krizi nějak přestáli. Krach jejich svazku přišel až v září roku 2016.

Tenhle měsíc se konečně mimosoudně dohodli na péči o svých šesti dětí. Angelina nejprve chtěla všechny výhradně do své péče, ale nakonec od toho ustoupila. Nechtěla děti potahovat po soudech. Jenže i když se spolu konečně domluvili, Bradův vztah s potomky je v kritickém stavu. S nejstarším Madoxxem (17) si nikdy úplně neporozuměli a po rozvodu se jejich vztah ještě přiostřil. Madoxx totiž stoprocentně stojí za svou matkou a při rozpadu jejího vztahu s Bradem se stal jejím největším důvěrníkem. Nejvíce o vztah se svým tátou stojí Shiloh (12). Zahara se také snaží s ním vycházet. Děti jsou, zdá se, spíše na straně Angeliny. Ale ani tu tedy nemůžeme považovat za matku roku. Nese si s sebou emocionální zátěž z dětství, a to se na jejím vztahu k dětem logicky odráží. Podle našeho zdroje na sobě Brad maká a snaží se zapracovat na svých psychických problémech a záchvatech zlosti. Snad se mu podaří se stabilizovat a urovnat vztahy se všemi svými milovanými dětmi.

Fotogalerie
30 fotografií