Zpěvák Tomáš Klus (32) se nedávno na sociálních sítích vyznal z výčitek ze vztahu ke svým dětem. „Na cestách trávím příliš mnoho času, že tam trávím příliš mnoho toho nejvzácnějšího času, času dětství," popsal tehdy. Zřejmě možná i proto teď mají s manželkou Tamarou (30) pocit, že musí sdílet ze svého života s dětmi téměř všechno.

Tamara se na Instagramu v jednom z posledních příspěvů nechala zvěčnit se svými dvěma dcerami, Josefínou (5) a Jenovéfou (1). A právě mladší z nich ji později za tento příspěvek asi úplně nepoděkuje. Na fotografii je totiž oblečená v pyžamu, přes které má navlečené plavkové bikiny.

„Jenovéfa je trendsetter! Plavky na pyžamo a jdeš! Joska si balila na víkend a zkoušela si plavky, zda jí ještě jsou," napsala pod příspěvek Tamara. „Jenu měla takový záchvat, že chce taky, že jsme jí je teda daly. A tolik radosti??? Miniaturní Pamelka."  Příspěvek je proložen několika smajlíky, takže je jasné, že se jedná o legraci. Koneckonců malá Jenovéfa vypadá víc než spokojeně.

Svému milému, Tomášovi, ještě poslala vzkaz: Také bych chtěla říct Tobě lásko, JENU JEDE S VÁMA!" Mladší dceru nakonec přirovnala k Matesovi z filmu 'S tebou mě baví svět'. Tak nezbývá než doufat, že nás někdy v budoucnu nepotěší fotkou své Jenovéfy, namočenou v čaji. Šípkovém, slazeném!

VIDEO: Maminka roku: Sázím na osobní setkání

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání Maminka/Karel Dlabač


Fotogalerie
71 fotografií